Rauma, Raumanmeren juhannus

22.6.2002, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Sattuipas laihanlaisesti porukkaa kakkoslavan telttaan keikkamme ajaksi. Onneksi harvalukuinen joukko sentään näytti pitävän kuulemastaan. Soitto sujui muutama häröily poislukien mainiosti. Soundit olivat kuulemma jääneet hieman ohuiksi, mutta sillehän ei mahda mitään. Oma miksaaja on saatava. Ja eihän siinä ollut aikaa mihinkään kunnolliseen soundcheckiinkään, Sinän kertosäe vedettiin kerran testiksi. Mutta tämä oli ensimmäinen festarikeikkamme – ensi kerralla olemme viisaampia.

Raumiksen maankuulut backstagepalvelut olivat maineensa veroisia, niistä ei tällä kertaa sen enempää. Ettei tule oikeusjuttuja.

Kuvia tältä keikalta

Soitettu setti:

1. Happoa
2. Pahoille teille
3. Kerho
4. Pohjalta
5. Sinä
6. Ikävä ihollesi
7. Mulla menee lujaa
+Encore: Lyön takaisin

Kommentoi