Joensuu, Moritz (Joen yö)

30.8.2002, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Tästähän tuli melkein jo rundi kun peräkkäisinä päivinä keikat ja vieläpä 450 km:n päässä toisistaan. Mutta hyvinhän tästäkin selvittiin. Joensuuhun saapuessa oli aistittavissa jo pientä oikean rock-bändin meininkiä, kun oikein yritti asennoitua: kiirehdimme kahteen radiohaastatteluun, jotka pahaksi onneksi sattuivat päällekkäin. Jami ja Aki arvottiin meneväksi Ylen Maakuntaradioon ja Markku ja Miki hoitivat Radio Rexin haastattelun kävelykadulla ihmisten pällistellessä että ketä ne nuo on. Haastattelut menivät kuitenkin mainiosti. Siitä sitten Kimmeliin kirjautumaan hotelliin, tekemään soundcheckiä ja tarkistamaan mitä paikallislehdet meistä kirjottivat. Keikkapaikalla oli ruhtinaalliset neljä roudaria/miksaajaa, joten homma hoitui meidän osaltamme erittäin kivuttomasti. Suuret kiitokset heille, erityisesti Hevi-kunkku Jonelle joka oli paikalla käsittääksemme talkoohengessä. Kalja hänelle.

Keikka itsessään oli jonkinlainen työvoitto. Soitomme alettua diskokansa poistui (luonnollisesti) tanssilattialta, mutta keikan edetessä jengi valui takaisin joraamaan. Lopussa meininki oli jo enemmän kuin kohdallaan. Ja Pahoille teille näytti aiheuttavan jo jonkinlaisen reaktionkin yleisössä. Veikkaamme ”ai-tää-on-näitten” -ilmiötä. Hyvähyvä. Ja Mikin kielen katkeaminenkaan toisen biisin aikana ei loppujen lopuksi paljoa haitannut. Settiä vähän jouduttiin muokkaamaan vauhdissa, mutta siitä selvittiin.

Soitettu setti:

(Intro: Pussylovers)
1. TNA
2. Pohjalta
3. Happoa
4. Kerho
5. Ikävä ihollesi
6. Väärä mies
7. Pahoille teille
8. Lyön takaisin
9. Sinä
10. Nolla
11. Mulla menee hyvin
+Encore: Pois Kalliosta

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!