Mikkeli, Vaakuna (RMJ)

21.5.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Miki Pii: Tuotarallaa… Aamulla heräiltiin puolilta päivin roudaamaan ja allekirjoittanut tempaisi ukkovarpaansa lastaussillan reunaan. Myönnän. Tyhmästi tehty. Joka tapauksessa eteenpäin oli mentävä vaikka varvas alkoi turvota ja muuttaa väriään. Ukot autoon ja Mikkeliin.

Saavuimme Mikkeliin ja totesimme keikkapaikan hotelleineen erittäin tyylikkääksi paikaksi. Valomiehemme ei ollut paikalla koska hänen ruoansulatuksensa oli mennyt turbovaihteelle, joten teimme checkin ravintolavaloissa. Muun yhtyeen keskittyessä lepäilyyn minä jäädytin varpaitani ja kävin hankkimassa uudet kengät. Matkaanlähtö tapahtui nimittäin sen verran kiireellä, että ainoat popot mukanani olivat sandaalit.

Äääh.. Pää ei toimi. Jatkan tätä kun siltä tuntuu.

Kommentoi