Iisalmi, Koljonvirta (RMJ)

22.5.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Odotukset ensimmäiseltä Savon keikaltamme eivät olleet korkealla. Torstai-ilta, Iisalmi ja 7€:n liput haiskahtivat tyhjältä salilta. Jälleen kerran ennakko-odotuksemme menivät päin mäntyä – onneksi. Paikalle ei saapunut hirvittävästi väkeä mutta pieni yleisö oli sitäkin innokkaampaa. Bändillä oli jostain syystä jo ennen keikkaa erinomainen fiilis ja tämä keikka jäikin mieleen yhtenä parhaista tällä rundilla.

Yllätimme itsemme ja muut soittamalla ensimmäistä kertaa uramme aikana cover-biisin ja se sai suuren suosion. Myös paikan henkilökunta ja dj olivat poikkeuksellisen mukavaa porukkaa. Kiitos, Iisalmi! Tänne pitää päästä toistekin ja mieluusti viikonloppuna niin saadaan kunnolla väkeä paikalle. Niin ja takahuoneessa oli kaksi (2) pulloa jallua ja korillinen olutta (Olvia, luonnollisesti), jotka olivat keikkamme loppuun mennessä jo huvenneet. Erikoiskiitos niistä. Sen verran jatkoilua oli että huoneemme (Jami ja minä) minibaarista aiheutui 30€:n lasku. Pärkkele. Mutta hauskaa oli. Paitsi se ei ollut hauskaa että äänimies Kulju Jami Motin avustuksella repivät minut heti sammahtamiseni jälkeen ylös ja veivät väkisin aamupalalle. Muistikuvani aamiaiselta ovat vähän hämärän peitossa – muistan lautaselta tippuvia nakkeja ja munakasta. Anteeksi, Rosson väki!

Soitettu setti:

1. Happoa
2. Pahoille teille
3. Pohjalta
4. Sinä
5. Pois Kalliosta
6. JHP
7. Mulla menee hyvin

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!