Kuopio, Puijonsarvi (RMJ)

23.5.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Kuopion kauniiseen kaupunkiin saavuimme hyvissä ajoin lyhyen moottorimarssin päätteeksi. Roudauksen ja check-inin jälkeen kaipasin hetken yksinoloa ja totesin ainoaksi mahdollisuudeksi lähteä kävelemään ympäri kaupunkia. Kiertelin loppujen lopuksi yli kaksi tuntia ja hyvä kuva kyllä Kuopiosta jäi. Lupsakka kaupunki. Kävelyn päätteeksi käytiin Fransmannissa syömässä bändiruoat ja sen jälkeen valomies Kanttorin idean mukaisesti minä, Markku, Miki, Kanttori ja Firetappien Somppi lähdettiin käymään Puijontornissa. Uppee paikka ja kauniita maisemia. Kovuutta haettiin tulemalla alas portaita pitkin pimeässä. Siinä meni kotvanen kun 75 m laskeuduttiin käsikopelolla tunnustellen. Sitten hotellille valmistautumaan keikkaan.

Tänä iltana liput maksoivat vain 5€ ja sehän oli mainio juttu. Väkeä oli paikalla todella hyvin. Tänä iltana setin aloitti Firevision, joka tanssitti yleisöä oikein onnistuneesti, jälleen kerran. Heidän jälkeensä esiintyi Circus Mundus Absurdus hieman typistetyllä setillä, paikalla ainoastaan Antti ja Toni. Viimeisenä esiinnyimme me ja astelimme ylväästi lavalle Dallasin tunnarin soidessa n. klo 2 yöllä. Lava oli mainio ja soundit (luonnollisesti jälleen) kohdallaan joten soittaminen oli ilo. Yleisö oli lähinnä tsekkauskannalla ja sehän on ihan ok, kuten aiemminkin on tullut todettua. Kovasti käytiin keikan jälkeen kiittelemässä että hyvä meininki. Oikein hyvä keikka se olikin, paitsi että tietysti sitä artistina toivoisi lavan eteen enemmän ihmisiä jorroomaan. Ne muutamat lavan edustalla heiluneet tosin pomppivat muidenkin edestä.

Soitettu setti:

intro: Dallas-theme
1. Happoa
2. Pahoille teille
3. Pohjalta
4. Sinä
5. Pois Kalliosta
6. JHP
7. Mulla menee hyvin

Väkkee: n. 300

Kommentoi