Kuopio, Puijonsarvi (RMJ)

23.5.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Kuopion kauniiseen kaupunkiin saavuimme hyvissä ajoin lyhyen moottorimarssin päätteeksi. Roudauksen ja check-inin jälkeen kaipasin hetken yksinoloa ja totesin ainoaksi mahdollisuudeksi lähteä kävelemään ympäri kaupunkia. Kiertelin loppujen lopuksi yli kaksi tuntia ja hyvä kuva kyllä Kuopiosta jäi. Lupsakka kaupunki. Kävelyn päätteeksi käytiin Fransmannissa syömässä bändiruoat ja sen jälkeen valomies Kanttorin idean mukaisesti minä, Markku, Miki, Kanttori ja Firetappien Somppi lähdettiin käymään Puijontornissa. Uppee paikka ja kauniita maisemia. Kovuutta haettiin tulemalla alas portaita pitkin pimeässä. Siinä meni kotvanen kun 75 m laskeuduttiin käsikopelolla tunnustellen. Sitten hotellille valmistautumaan keikkaan.

Tänä iltana liput maksoivat vain 5€ ja sehän oli mainio juttu. Väkeä oli paikalla todella hyvin. Tänä iltana setin aloitti Firevision, joka tanssitti yleisöä oikein onnistuneesti, jälleen kerran. Heidän jälkeensä esiintyi Circus Mundus Absurdus hieman typistetyllä setillä, paikalla ainoastaan Antti ja Toni. Viimeisenä esiinnyimme me ja astelimme ylväästi lavalle Dallasin tunnarin soidessa n. klo 2 yöllä. Lava oli mainio ja soundit (luonnollisesti jälleen) kohdallaan joten soittaminen oli ilo. Yleisö oli lähinnä tsekkauskannalla ja sehän on ihan ok, kuten aiemminkin on tullut todettua. Kovasti käytiin keikan jälkeen kiittelemässä että hyvä meininki. Oikein hyvä keikka se olikin, paitsi että tietysti sitä artistina toivoisi lavan eteen enemmän ihmisiä jorroomaan. Ne muutamat lavan edustalla heiluneet tosin pomppivat muidenkin edestä.

Soitettu setti:

intro: Dallas-theme
1. Happoa
2. Pahoille teille
3. Pohjalta
4. Sinä
5. Pois Kalliosta
6. JHP
7. Mulla menee hyvin

Väkkee: n. 300

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!