Lahti, Diva (RMJ)

28.5.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Happoradio: Jep Jep. Parin välipäivän jälkeen palattiin sorvin ääreen, paikkana aluksi Lahden Anttila ja akustinen keikka. Saavuimme paikalle hyvissä ajoin 23 sekuntia ennen suunniteltua soittoaikaa. PA pystyyn mahdollisimman nopeasti ja samantien soitto käyntiin. Vireitä ei ehditty paljoa tarkistella ja toinen kaappikin oli pimeänä. Emme kuulostaneet siltä kuin parhaimmillamme kuulostamme. Lisäksi Akin Vaasasta saama flunssa olisi vaatinut äänenavauksen, mutta 23 sekuntia ei riittänyt enää siihen. No, pokkana vedettiin ja hyvinhän se kuitenkin meni. Nimmareitakin meitä pyydettiin kirjoittamaan, ja sehän on aina mukavaa. Anttilasta suuntasimme kohti illan keikkapaikkaa, Divaa.

Päästiin sitten hotellin kautta keikkapaikalle, josta tuli mieleen Roomalainen afmiteatteri. Sittenhän me hölmöt tajuttiin, että kyseessä on entinen elokuvateatteri. Äänentoistollisesti vaikeasta paikasta huolimatta Kulju sai paikan soimaan kauniisti. Pa-kaappitorni oli noin neljä metriä korkea. Firetapit vetivät oman tsekkinsä alta pois ja me päästiin asiaan. Mielenkiintoista, että niinkin isoon paikkaan oli onnistuttu tekemään niinkin pieni lava. Sovussa sinne kuitenkin sovittiin. Tsekin jälkeen hotellille ja nukkumaan. 5 minuutin rentouttavien nokosten jälkeen aloimme valmistautumaan keikkaan ja suuntasimme kohti Divaa. Jami ja Aki kävelivät. Hullut.

Keikka oli hieno! Kiitos Lahti! Keikan jälkeen yritettiin kovasti juoda ittemme humalaan siinä kunnolla onnistumatta. Tai no joo. Nukkumaanmenosta en muista mitään… :-)

Lahelaisia: yli 750

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!