Laukaa, Sarakallio (RMJ) [50. keikka]

29.5.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Miki Pii: Lahden poisroudaus oli lajissaan aivan uusi. Keikkapaikka oli n. 10 metriä katutason alapuolella. Kun meillä oli koko äänentoisto edellisiltana käytössä, niin kannettavaa oli. Onneksi koko porukka oli paikalla, joten muodostimme suurimpien esineiden kantamiseksi junan. Firetapit ottivat myös kuvia. Laitetaan sitten esille kun saadaan niitä kuvia meillekkin.

Sitten Laukaaseen. Matkaa olikin jo vähän enemmän. Baarinpitäjä oli päättänyt elävöittää Laukaan populaarimusiikkielämää ja hatunnosto sille! Keikkailta oli ensimmäinen lajissaan ja odotukset tietysti baarissa kovat. Me taas olimme järkyttyneet paikan pienuudesta eilisen Lahden keikan jälkeen( melkein 800 ihmistä). No, tehtiin tsekki ja sitten hotellille. Paikka oli sympaattinen kuin mikä. Tiskillä oli sellainen 70-kymppinen höppänä, joka ilmeisesti tais ihan säikähtää meitä.

Sitten keikalle. Tietenkään paikalle ei ollut tullut kuin n. 30 ihmistä. Mutta niinhän se on, että kun väki vähenee niin pidot paranee. Mulla oli pientä kitarahäiriön poikasta ja siitä seuranneen sekoilun jälkeen huusin Defrostille solvauksia kun ei antanut biisien välillä laittaa kitarakamoja kuntoon vaan laski jo uuden biisin käyntiin. Pyydän nyt anteeksi Markku Sulatukselta.

Keikan jälkeen muistimme Akin kanssa omistavamme vähän ylimääräistä viinaa. Kohta löytyi Jaminkin laukusta puuhapullo. Laitettiin bileet pystyyn. Loppujen lopuksi pystyssä oli vain Firevisionin Mikko, Jami ja minä. Tai ei se Jami ollut pystyssä. Kunhan venkoili nurmikolla ilman paitaa. Meidän piti loppujen lopuksi kantaa uupunut basisti sänkyyn. Uskomatonta, miten kaveri voi tipahtaa täysin tasaiselta sängyltä selinmakuuasennosta. Mutta Jami se vaan pystyy.

Testattiin muuten setissä yhden lupaavan joensuulaisen bändin biisiä nimeltään Juppihippipunkkari. Hyvin toimi.

Kommentoi