Kouvola, Diva (RMJ)

30.5.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Miki Pii: Laukaan jatkojen jälkeen aamiaispöydässä oli muutama turvonnut kaveri. Matkaan ei päästy ennenkuin Jamille ja mulle löytyi vissypullot.

Oli koulujenpäättymispäivän aatto ja mietitytti illan yleisömäärä. Keikkapaikka oli samaa konseptia kuin Lahti ja Tampere. Tultiin Kouvolaan vähän etuajassa ja päätettiin poiketa jossain ostoskeskushelvetissä syömässä. Paikalle saapui vanha ystäväni Esa, jota en ollut nähnyt muutamaan vuoteen. Hauska tappa vanha tuttu.

Vihdoin bussimmekin saapui Kouvolaan. Pikaroudaus ja kamat pystyyn. Kesken kamojen virittämisen koko porukalle iski nälkä ja homma jäi seis. Mä jäin yksin baarin nurkkaan nukkumaan krapulaani pois. Meinas aortta revetä kun talon dj tuli paikalle ja laittoi jumppamusiikin soimaan. Kömmin ylös piilostani ja kerroin juuri sillä hetkellä arvostavani hiljaisuutta erittäin paljon. Ymmärsi.

Sitten soundcheck. Firevision ekana ja me tokana. Treenasimme soundcheckissa vielä paria biisiä huomiselle Pirittan keikalle. Pois Kalliosta alkoi kuulostamaan hauskalta akustisesti. Ei sinänsä, hauska se on sähköisenäkin.

Tsekin jälkeen suuntasimme majapaikkaamme, joka oli nimeltään Turistihovi. Oli nimittäin eksoottinen paikka. Tiskin takana oli Kähinä-Kaija, joka sai Paula Koivuniemen kuulostamaan sopraanolta. Paikka tuoksui vahvasti sedälle ja huonekalut ei oikein mahtuneet huoneisiin. Saunassakin haisi sopivasti setä. Jaiks!

Sitten ennen keikkaa keikkapaikalle ja valmistautuminen keikkaan. Paikalla oli kuitenkin paikkaan nähden mukavasti jengiä ja huolet väistyivät. Olimme jo etukäteen sopineet siirtyvämme keikan jälkeen suoraan Helsinkiin joka nyt alkoi harmittamaan. Samassa kaupungissa olisi ollut tuttu tyttöbändi (WOMB) keikalla. Niitäkin olisi ollut hauska tavata lasin ääressä. Keikka oli siis mainio ja ihmiset tsekkailumielessä mukana. Myöhemmin kuultiin, että paikalla oli keikalla myös Rasmus. Heillä oli käynyt yleisökato. Paikalla oli kai noin 50 ihmistä. Tällä kertaa oli meillä hyvä tuuri.

Keikan jälkeen kotiin ja nukkumaan. Seuraavana päivän edessä kaksi keikkaa. Argh.

Väkeä: n. 180 tyyppiä

Kommentoi