Helsinki, Cafe Piritta (unplugged)

31.5.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Miki Pii: Lintsin jälkeen menimme suoraan Cafe Pirittaan vetämään Subtv:n Mehuhetken kanssa sovittua keikkaa. Paikalla olivatkin ihanat järjestäjät Tiia ja Aija. Kyseessä oli siis akustinen veto. Sovimme, että emme kirjoita ennen keikkaa mitään settilistaa vaan pelkästään biisilistan mahdollisesti soitettavista biiseistä. Eli siis muutakin materiaalia kuin omamme. Tsekkasimme soundit ja aloimme juomaan virvokkeita. Sitten kun sopivaksi katsoimme aloitimme illan ohjelman.

Keikka oli meidän keikoistamme tunnelmaltaan ehkä paras. Pidimme välillä juomanhakutauon ja soitimme biisejä omien ja yleisön toivomusten perusteella. Sitten kun biisit oli soitettu läpi, järjestimme vielä huutoäänestyksen mitä soitamme uudestaan. Sinä voitti, mutta sen jälkeen ihmiset halusivat kuulla myös Pois Kalliosta. Eli se siitä äänestyksestä. Lintsin paskanmaku jäi suusta pois ja kaikilla oli huippufiilis. Kiitos paikalla olleille!

Keikan jälkeen olikin sitten vuorossa hieman erikoisempi tapahtuma. Kun aloimme järjestelemään keikkaa kiertueen keskelle erehdyin lupaamaan Mehuhetken Aijalle painivani hänen kanssaan Pirittan edessä jos keikka toteutuu. Näin tapahtui ja lupauksethan on pidettävä. En kyllä käsitä miksi Aija yleensäkään halusi edes haastaa mut. Kokoeromme on sen verran suuri. Ilmeisesti hän sen tajusikin koska käytti hyökkäystaktiikkana juoksu-ja-hyppy-tekniikkaa. Matsin lopputulos jäi ratkaisemattomaksi kun koko homma meni nauramiseksi.

Tämän jälkeen sitten pitkästä aikaa pääsimme Helsingin baareihin. Botulle siis. Sieltä jatkoille Rocktopsin Minnan luokse ja ne päättyivät sitten joskus. Seuraava päivä meni sitten luovan krapulan merkeissä. Edellinen ilta lämmitti vieläkin mieltä.

Kommentoi