Helsinki, Linnanmäki (Schools out)

31.5.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Miki Pii: Heräilimme kaikki kodeissamme ja sovimme treffit Lintsille. Klo 12 saapui paikalle muu kiertueporukka, koska myös Firetapeilla oli keikka samassa tapahtumassa. Teimme tsekin ja painelimme kaikki koteihimme. Paitsi Markku, joka käyttää kaikki ilmaiseksi saatavat edut kahvikupeista huvipuistoajeluihin. Eli sillä aikaa kun muut köllöttelivät kotona meidän Markku juoksi Lintsin laitteita läpi.

Me muut saavuimme paikalle katsomaan Firevisionin ja siirryimme sen jälkeen terassille. Ennen meidän keikkaa oli buukattu sellainen nuorison uusi suosikki kuin Pikku G. Kävikin ilmi, että tämä rytmikoneen päälle höpöttäjä oli saanut aikamoisen nousun kannatuksessaan. Paikalla oli teinityttöjä niin perkeleesti huutamassa Pikku G:tä vielä keikan jälkeen. Meillehän tilanne oli aika paha. Vedimme keikan kuitenkin läpi ja onneksi paikalle oli saapunut myös meidän kuulijoita, joten keikka meni kunnialla läpi. Paskat fiilikset kuitenkin jäi. Firevisionin pojat vakuuttelivat, että vika ei ollut meidän. Niinhän se oli, mutta kyllä se vitutti kun biisien välillä pikkulikat huutaa Pikku G:tä vaikka lavalla oli useampi g-voima (ehhe-he. Ase tänne äkkiä!)

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!