Hyvinkää, Upstairs Club (RMJ)

7.6.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Hyvinkään ”Uppariin” saavuttuamme luulimme ensin saapuneemme väärään paikkaan kun paikasta ei tuntunut löytyvän edes lavaa. Olihan siellä sitten kuitenkin semmoinen, joskin mahdollisimman pieni. Lisätilaa saimme kun raivasimme ”lavalta” sohvan ja pöydät pois. Lisäksi häkellyttävän ammattitaitoinen tekniikkamme laajensi lavaa käyttäen olutkoreja, vanerilevyä ja rutkasti roudarinteippiä. Valot ja pa pystyyn ja käytössämme oli oikein käyttökelpoinen ja näyttäväkin lava. Hyvä, äijät! Äänitarkastuksen jälkeen me ajoimme kotikonnuille Kallioon (muka) lepäämään -> minä, Jami ja Miki tapasimme toisemme Om’pussa paria tuntia ennen keikkaa ja tasoittelimme oloamme lonkeron ja keskioluen voimin. Markku siis ajovuorossa.

Kun illalla saavuimme Hyvinkäälle näytti baari huolestuttavan tyhjältä, mutta onneksi puoli yhteen mennessä (kun soittomme siis alkoi) porukkaa oli jo ihan mukavasti. Hieman meitä epäilytti soittaa rokkiamme tässä hyvin tekno-orientoituneessa yökerhossa, mutta onneksi saimme porukan hyvin mukaan. Keikan loppuun mennessä tunnelma oli jo vähintäänkin hyvä. Keikan jälkeen suoraan takaisin Helsinkiin ja On The Rock’siin testailemaan upouusia vip-korttejamme sekä juhlistamaan Miki Piin syntymäpäiviä. Muutama tuopponen ja unille. Firevisioneiden keikka oli kuuleman mukaan jymymenestys. Siistii. Ja ai niin. Minä tollo unohdin avainketjuni takahuoneeseen kun tuli niin kiire häipyä Helsinkiin heti keikan jälkeen. Onneksi Firetappien Janne toi sen mukanaan seuraavana päivänä. Eikä ollut onneksi kylmä yö.

Soitettu setti:

1. Happoa
2. Pahoille teille
3. Sinä
4. Pois Kalliosta
5. JHP
6. Mulla menee hyvin

Kommentoi