Helsinki, Juttutupa (unplugged)

11.6.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Pumppu-klubin akustinen keikka Helsingin Juttutuvassa oli menestys! Baari oli täynnä, ihmiset pitivät kuulemastaan ja meillä oli oikeasti hauskaa. Nämä unplugged-keikat ovat mainioita piristysruiskeita keikkaryppään keskellä kun jotenkin kaikki on paljon rennompaa kuin normaalikeikoilla. Ennen viimeistä biisiä alkoi muuten kuulumaan joku radiokanava pa-laitteista. Se on toisinaan tapahtuva ilmiö, jota en ole koskaan käsittänyt. Hauskaahan se vain onneksi oli, etenkin kun yleisö ilmeisesti luuli sen kuuluneen ohjelmaan. Ihan niinku me nyt semmonen ois osattu jotenkin järjestää… Baareilua neljään.

Soitettu setti: (järjestyksestä ei tietoa)

Happoa
Kaksi tarinaa
Pahoille teille
Pohjalta
Tuhkaa hangelle
Väärä mies
Ikävä ihollesi
Sinä
Pois Kalliosta
JHP
Mulla menee hyvin
La bamba (!)

Kommentoi