Joensuu, Bepop

12.6.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Vihdoinkin kotikaupungissa keikalla, siistismiä! Bepop on keikkapaikkana melko hankala baarin mataluudesta johtuen, mutta onnistuimme loihtimaan paikkaan hienont soundit ja valot. Tai siis eihän me siinä onnistuttu vaan äänimiehemme Kulju ja valomiehemme Kanttori onnistuivat. Ammattimiehiä ovat, perkales. Vähän jännitettiin keikkaa koska kyseessä kuitenkin oli torstai-ilta, turhaan. Paikalle saapui todella hyvin porukkaa ja mikä tärkeämpää, se porukka oli paikalla nimenomaan katsomassa meitä. Lattia pamahti täyteen aloittaessamme soiton ja meininki oli mitä mainioin. Odotamme Ilosaarirockin avajaisklubin keikkaa entistä enemmän! Itse heilahdin keikan jälkeen suoraan nukkumaan mutta muu bändi piti mainetta yllä kuulemani mukaan varsin ansioituneesti. (Pidettiin maine! – Miki)

Soitettu setti (ei järjestyksestä muistikuvia taaskaan, about noin):

Asemalla
Happoa
Pahoille teille
Pohjalta
Tuhkaa hangelle
Sinä
Pois Kalliosta
JHP
Mulla menee hyvin

Kommentoi