Kouvola, Tykkimäki (Party Planet)

21.6.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Aamu valkeni (liian varhain) Raumalla ja Miki saapui Matolaatikolla hakemaan minut Koipan kämpiltä. Kaikki muuten hyvin, mutta sen tuhannen kirotun paskan pakun starttikoneisto päätti levitä siihen paikkaan. Auto oli siis työnnettävä käyntiin. Se oli mukavaa puuhaa krapulassa ja polttavassa auringonpaisteessa. Onnistui kuitenkin. Matka Kouvolaan oli tuskien taival, autoa emme voineet sammuttaa sillä emme olisi sitä kahteen pekkaan saanut enää käyntiin. Viivästyneestä lähdöstä ja matkan yllättävästä pituudesta (minä luulin että Kouvola on saatana keskellä Suomea mutta eihän se ole siellä päinkään! takaisin maantiedontunnille!) johtuen saavuimme Kouvolaan noin 30 minuuttia ennen määrättyä esityksemme alkua. Ei paniikkia: kamat nopeasti pystyyn, pikainen linjojen toimivuustarkastus, kaljapullo auki, ja valmista tuli: keikka alkoi ajallaan.

Hieman sekavat tunnelmat vedosta jäi kun oli sen verran kankkusta vielä ilmassa, mutta palaute oli positiivista ja ihmisiä lavan edessä erittäin mukavasti. Keikan jälkeen alettiin tositarkoituksella nauttimaan taka-alueen oluesta, siideristä ja Raumalta ylijääneestä jaloviinasta. Ilma oli kylmä mutta tunnelma lämmin, joten illasta tuli erittäin hauska. Kohokohdaksi jäi kiertueveljemme Circus Mundus Absurduksen keikka myöhäisessä Kouvolan yössä. En usko että ikinä unohdan näkyä kun CMA:n Jussi roikkuu lihakoukuissa lavan katossa, heiluu ja syö banaania. Hullu se on. Täyskahjo. Hotellijatkot tyssäsivät muiden paitsi Mikin osalta melko lyhyeen. Väsy painoi jo sen verran. Seuraavana päivänä työnneltiin taas Matolaatikko käyntiin (tällä kertaa onneksi vähän useamman työntäjän voimin) ja ajeltiin Helsinkiin. Näin selvittiin vuoden 2003 juhannuksesta. Lähes kunnialla.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!