Helsinki, Tavastia (Kesäkisat)

2.7.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Olipahan perkeleellisen hauska ilta, harmi ettei meillä ole ihan tarkkoja muistikuvia illan loppupuolesta. Tämän ”kisan” me voitimme, mutta se nyt oli sivuseikka. Lavalla oli neljä hyvää bändiä ja läjäpäin hyviä tyyppejä. Erityiseksi kohokohdaksi jäi finaali me vs. 51koodia kun Tavastian lavalla oli samaan aikaan kahdeksan joensuulaista tyyppiä heilumassa. Mahtavuutta. Toivottavasti yhteisiä keikkoja saadaan tulevaisuudessakin heidän kanssaan. Ei meillä oikeastaan mitään lisättävää ole Olli-Matin raporttiin. Voitte käydä sen lukemassa Koodien päiväkirjasta. Eli tuolta.

Soitetut biisit (ei järjestyksessä):

1. Huda huda
2. Paranoid (Metsämiehen laulun sanoilla)
3. Juppihippipunkkari
4. Song 2
5. Tahdon rakastella sinua
6. Stars
7. Pois Kalliosta
8. Sinä
9. Pahoille teille
10. Mulla menee hyvin

Kommentoi