Oulu, Rotuaari

10.7.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Oulun keikalla päästiin kovaan seuraan eli Popedan ja Yön kanssa samalle keikalle. En tiedä mistä johtui mutta jotenkin olimme kadottaneet keikkarutiinin ennen tätä keikkaa. Alkunauhan soidessa puhuimme lavan takana että kenelläkään ei ollut olo että olis keikka alkamassa. Käsittämätön tilanne. Fiilistä ei myöskään kohottanut kuuluttajan alkuspiikki, jossa hän kaivoi esille ikivanhan sisäpiirin vitsimme sanoen ”tässä siis bändi joka on uhonnut lopettavansa muut suomirock-yhtyeet”.. No lavalle noustiin ja keikka vedettiin kunnialla. Parhaimmillamme emme alusta asti olleet, se on myönnettävä, mutta siis kunnialla selvittiin. Yleisöä paikalla oli todella mukavasti ja he tarkkailivat kiinnostuneina soittoamme. Varsinaisesta villiintymisestä ei voida puhua. Loppupuolen Pois Kalliosta viimeistään yleisön kuitenkin siinä määrin lämmitti, että saimme soittaa encoren. Tavastian kisoista innostuneena soitimme yllättäen Blurin Song2:n encorebiisinä. Se herätti mukavasti kummastusta. Markku ja minä olimme ajaneet aamulla Joensuusta Ouluun ja lähdimme lähes suoraan keikan jälkeen ajamaan Seat Toledoamme takaisin Joensuuhun. Miki ja Jami jäivät sentään paikan päälle tenuamaan miksaajamies Kuljun kanssa. Suuremmilta skandaaleilta kai vältyttiin, tai meille ei ainakaan niistä kerrottu.

Biisilista on onnellisesti unohdettu, mutta samaa sarjaa se oli kuin muulloinkin. Niin paitsi bonuksena se encorena soitettu Song 2.

Kommentoi