Hämeenlinna, Katuman lava [+ Protoni]

29.8.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Ja näin loppui keikkatauko ja sorvin ääreen palattiin Hämeenlinnan Katuman lavalla joka on kyllä ensimmäin ihan oikea ja virallinen tanssilava, jolla me olemme päässeet (joutuneet?) soittamaan. Keikkatauon lisäksi kyseessä oli AH:n ensimmäinen keikka yhtyeen riveissä joten ihan normaali fiilis ei ennen keikkaa bussissa vallinnut. Hyvä fiilis kuitenkin, kaikinpuolin. Paikallehan eksyi sitten loppujen lopuksi ehkä 20 ihmistä, joten turhat jännitteet unohtuivat nopeasti. Nää on vähän hankalia nää paikat meille mitkä on 15 km kaupungin keskustasta kun sinne pitäisi tulla autolla, ja meidän kuuntelijamme harvemmin ovat ajokunnossa viikonloppuiltaisin. No mutta, me harvemmin olemme välittäneet vähäisestä yleisömäärästä. Vedimme mielestämme mainion keikan ja sehän on pääasia. Tai no pääasia on tietenkin se että vedämme yleisön mielestä hyvän keikan, ja kyllä ne paikalla olleet tuntuivat jälleen tykkäävän. Haapasalokin suoriutui tulikasteestaan paremmin kuin hyvin. Ja voi sitä iloista jälleennäkemistä kun pitkän tauon jälkeen päästiin taas ääniheebo Kuljun ja valoheebo Kanttorin kanssa hommiin. Niin ja kyllä sen vanhan RMJ-bussin näkeminenkin taas herkisti. Onneksi päästään sillä kulkemaan enemmänkin tässä syksyn mittaan.

Keikan jälkeen heilahdettiin takas Helsinkiin ja minä ja Jami karattiin baarien tielle. Jatkui pitkälle seuraavaan päivään tohinat taas ja hauskaa oli.

Soitettu setti:

1. Happoa
2. Väärä mies
3. Pahoille teille
4. Pohjalta
5. Ikävä ihollesi
6. Sinä
7. Huda huda
8. Pois Kalliosta
9. Mulla menee hyvin
+encore: Tuhkaa hangelle

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

05.08. SAVONLINNA, Panimoravintola Huvila
08.08. SEINÄJOKI, Vauhtiajot
21.08. HAMINA, Työskin Liveterassi
27.08. HELSINKI, Allas Sea Pool
28.08. TAMPERE, Satamaravintola Kaisla [Liput!]
09.09. ESPOO, Sellosali [Laulun takaa –klubi: Aki Tykki] [Trio-keikka] [Liput!]

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!