Kokkola, Kaarle

19.9.2003, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Markku DeFrost: Yhtyeellämme on ollut hieman rajoitetusti aikaa treenata uusia biisejä, joten päätimme lähteä ajoissa Kokkolaan ja vetää pitkän soundcheckin/treenit. Helsingin Kalliosta perjantaiaamuna alkanut keikkamatka on jonkin sortin logistinen ihme, ei ehkä insinöörille, mutta rock-yhtyeelle kyllä. Reitti ja aikataulu oli ihan itse suunniteltu ja maanantaiaamuna totesimme yhdessä tuumin, että antaa jonkun fiksumman suunnitella kuviot jatkossa.

Joo, perjantaina lähdettiin Pitskusta klo 9.30 kohti Loimaata Jamin henkilöautolla (siis minä, Aki ja Jami). Loimaalla (klo 11.30) lastattiin Haapasalon studiolta kitarakamat Haapasalon pakettiautoon ja lähdettiin sillä kohti Poria. Saavuimme Poriin Orjatorin plantaasille noin klo 13.30 ja vaihdoimme bussiin. Koska bussilla on hauska matkustaa, aloimme juopotella, myös Haapasalo 38 asteen kuumeesta huolimatta. Olimme perillä Kokkolassa joskus 19.30 maissa ja sitten kamat pystyyn kauhealla tohinalla, koska suondcheck piti olla suoritettuna 21 mennessä. No eihän se ollut, taidettiin lopetella siinä 21.30, kun ravintola oli ollut auki jo noin puoli tuntia. Sitten syömään, ruoat olivatkin jo mukavasti kylmenneet pöydässä (oma moka, tilattiin etukäteen että säästetään muka aikaa…) ja pikapäivällisen jälkeen pikasauna/suihku koska ravintola halusi, että aloitamme tasan klo 23. Saimme tingittyä aloituksen 23.15 asti, jotta ehdittiin juomaan yhdet oluset ennen keikkaa.

Itse keikka meni soitannollisesti ihan hyvin. Joko yleisö tai Happoradio oli kuitenkin väärässä paikassa, sillä lavalta käsin näytti, että olimme paritanssin SM-kisoissa. Muutama käyrä kävi ensimmäisen biisin aikana huikkaamassa bändille että ”Ottaa sydämestä, soittakaa hiljempaa!”. Nuorisoa alkoi virtaamaan ravintolaan settimme loppupuolella ja Pois Kalliosta toimi jo ihan hyvin. Mutta silti. Keikan jälkeen ko. baarin pöydässä istuessamme ihmiset kävivät kysymässä, mihinkä aikaan soitamme…

No, kostoksi joimme yön pois. Minä taisin tipahtaa joskus viiden jälkeen aamulla ja muut pojat siinä vanavedessä. Jatkohuoneena toiminut minun ja Akin huone oli muuten sopivasti Kokkolan taksijonon yläpuolella, josta yritimme saada ihmisiä poimittua jatkoille. Jostain syystä neljän humalaisen ja kohtalaisen epäsiistin nuoren miehen kutsuhuudot kaikuivat kuuroille korville :).

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

05.08. SAVONLINNA, Panimoravintola Huvila
08.08. SEINÄJOKI, Vauhtiajot
21.08. HAMINA, Työskin Liveterassi
27.08. HELSINKI, Allas Sea Pool
28.08. TAMPERE, Satamaravintola Kaisla [Liput!]
09.09. ESPOO, Sellosali [Laulun takaa –klubi: Aki Tykki] [Trio-keikka] [Liput!]

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!