Rauma, Nuoristotalo Kuovi

13.3.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: No niin. Loppuihan se keikkatauko lopulta! Miksaajaneromme Kulju ja valoneromme Kanttori olivat mukana Raumalla (ja myöhemmin myös Eurassa) järjestettävässä Yölaboratorio- tapahtumassa, minkä tarkoituksena oli opettaa yläaste- ja lukioikäisille äänentoistoon, valokalustoon yms. liittyviä juttuja. Tapahtuma huipentui bänditapahtumaan, jossa me soitimme muutaman paikallisen orkesterin lisäksi. Jännitystä keikkaan aiheuttivat upouudet korvamonitorimme, ohjelmistomme pari uutta biisiä, neljän kuukauden tauko edellisestä sähköisestä keikasta, sekä tilaisuuden ns. nollapromille-luonne. Yleisömme tulisi siis olemaan (ainakin pääosin) selvinpäin! Niin ja ihkaensimmäinen nuorisotalokeikkammekin tämä oli.

Turhaan jännitimme, keikka meni mainiosti. Pientä epävarmuutta aiheuttivat korvamonitorit, sillä unohdimme soundcheckin päätöksestä huolimatta teipata kuulokepiuhat niskoihimme kiinni. Pariin otteeseen lumpsahti nappi pois korvasta kun piuha jäi jonnekin kitarahihnan ja hikisen selän väliin kanittamaan. Mitään suurempia ongelmia ei onneksi tullut. Uudet biisitkin soitettiin ainakin melkein oikein, ja eritoten piakkoin julkaistava sinkkubiisimme Kaupunki täynnä ihmisiä sai roisit suosionosoitukset!

Keikan jälkeen Markku, Jami, minä sekä ex-manageri Aaltonen palasimme ensinmainitun kyydissä Helsinkiin kaljoitellen koko matkan. Nopeasti kului aika. Olipahan piruksen mukavaa olla keikalla pitkästä aikaa! Ensi viikonloppuna päästään onneksi taas reissuun, suuntana Joensuussa järjestettävä Radio Suomipopin 3v-juhlat ja Eurassa Yölaboratorio.

Soitettu setti:

1. Linnusta sammakoksi
2. Pahoille teille
3. Pohjalta
4. Ikävä ihollesi
5. Kaupunki täynnä ihmisiä
6. Sinä
7. Pois Kalliosta
8. Mulla menee hyvin

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

05.08. SAVONLINNA, Panimoravintola Huvila
08.08. SEINÄJOKI, Vauhtiajot
21.08. HAMINA, Työskin Liveterassi
27.08. HELSINKI, Allas Sea Pool
28.08. TAMPERE, Satamaravintola Kaisla [Liput!]
09.09. ESPOO, Sellosali [Laulun takaa –klubi: Aki Tykki] [Trio-keikka] [Liput!]

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!