Joensuu, Hotelli Kimmel

19.3.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki:

Helsinki-Joensuu

Orkesterin jäsenet aloittivat siirtymisensä Joensuuhun tällä kertaa vähän eri puolilta. Ensimmäisenä tien päälle joutui miksaajamme Ville Kulju, joka lähti rutkuttamaan matolaatikollaan kohti itää aamukuudelta. Kuljun kyytiin Loimaalta nousi Haapasalo. Minä, Jami ja kuskiksemme otettu Tohkanen lähdimme henkilöautolla Helsingistä joskus kymmenen kieppeissä ja Markku-porvari paria tuntia myöhemmin lentokoneella. Joensuussa kaikki olimme suunnilleen sovittuun aikaan eli kolmelta. Aika ongelmitta sujui tähän asti.

Joensuu

Tapahtuma Joensuun Kimmelissä oli Radio Suomipopin 3v-juhlakiertueen ensimmäinen etappi, joten paikalle oli odotettavissa roimasti väkeä. Meidän lisäksemme tapahtumassa esiintyivät Jonna, Lumo sekä Kaksio. Meidät oli sijoitettu esiintymislistan viimeiseksi ja sehän meille passasi. Oli vähän jännitystä ilmassa ennen keikkaa sillä korvamonitorit ovat edelleen meille jotain uutta ja pitkän keikkatauon jälkeen oli pohjalla vain yksi esiintyminen ennen tätä. Loivensimme jännitystämme takahuoneen mainiolla tarjoilulla, tietenkin.

Keikka lähti pienten alkuvaikeuksien jälkeen (bassosta ei meinannu alkaa kuulumaan mitään) käyntiin tuossa yhden maissa yöllä ja hyvinhän se meni. Ei ollut ihan helmikeikka noin meidän meiningin suhteen, sillä me ei jostain syystä saatu tällä kertaa kuunteluamme täysin kuntoon missään vaiheessa. Oli vähän tukalaa rokkailla keikkaa kun en kuullut oikein mitään muuta kuin oman lauluni ja vähän kaikuja rummuista. Yritin vain kylmästi keskittyä siihen, että yleisölle soundit ovat takuulla kunnossa, mutta vaikeaahan se semmoinen on. Kunnialla keikasta kuitenkin selvittiin ja oli siellä hyviäkin hetkiä, kuten pian ilmestyvä sinkkubiisimme Kaupunki täynnä ihmisiä. Se kyllä rokkaa hyvin se biisi, ei voi mitään. Keikan jälkeen normisettiä eli baarissa tappiin ja sitten hotellihuoneessa nukkumatin tuloon saakka. Itse uinahdin ensimmäisenä joskus viiden maissa. Muu porukka oli kuulemma käynyt vielä aamiaisellakin seitsemältä, ennen nukahtamistaan.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

05.08. SAVONLINNA, Panimoravintola Huvila
08.08. SEINÄJOKI, Vauhtiajot
21.08. HAMINA, Työskin Liveterassi
27.08. HELSINKI, Allas Sea Pool
28.08. TAMPERE, Satamaravintola Kaisla [Liput!]
09.09. ESPOO, Sellosali [Laulun takaa –klubi: Aki Tykki] [Trio-keikka] [Liput!]

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!