Helsinki, On the Rocks

15.6.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Tiistai-illan keikka huolestuttaa joka kerta. Että tuleeko niitä ihmisiä ollenkaan vai keskenäänkö kuljaillaan. Niin nytkin. Roudaus ja soundcheck meni tutuissa merkeissä eli hankalasti. Kelju paikka roudata kun joutuu siitä täyden terassin ja yläkerran läpi hikoilemaan mölytoosat sylissä ja kelju paikka tehdä hyvää soundia kun se on semmonen sokkelo se paikka. Onneksi PA:t on talon puolesta eli roudattavaa on suhteellisen vähän, ja miksaajahan se sen soundin kanssa taistelee eikä myö. Eli turhia valitan, anteeksi.

Rock’sin keikat alkavat (lähes poikkeuksetta) kello 23, joten saavuimme paikalle joskus kymmenen jälkeen. Aika tyhjältä näytti pubi vielä tässä vaiheessa ja mentiin takahuoneeseen kiroilemaan ja juomaan kaljaa. Onneksi jälleen pelko osoittautui turhaksi, sillä jengiä saapui paikalle erittäin hyvin siinä justiin ennen yhtätoista. Ja meininki oli jälleen kerran loistava. Jälleen jäi erityisesti mieleen Kaupunki täynnä ihmisiä, siitä tuntuu jengi tykkäävän. Eikä siinä mittään, niin tykätään itekin. Kun se on hyvä biisi! Dallas alkunauhana ja yleisölle toistaiseksi tuntematon Tanssi aloitusbiisinä. Toimiva konsepti.

Keikan jälkeen ei paljo auttanu meikäläisten käydä starailemassa baarin puolella kun paikalle tepasteli itse Nikki Sixx uuden orkesterinsa kanssa. Siinä oltiin puimurikuskit hiljasta poikaa. Vaan eipä tuo tahtia hidastanut, bileet jatku pitkälle seuraavaan päivään ja hauskaa oli. Kännykkäkin pysy tallessa.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!