Helsinki, Esplanadin lava (Baarifestarit)

11.8.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Kirjoitettu Viitasaarella hotelli Pihkurissa 23.10.2004.

Markku: Tämä oli minulle aika erikoinen keikka, koska tulin suoraan Pekingistä Bangkokin kautta keikalle ja samoilla silmillä tietenkin :). Kone laskeutui 26:n tunnin matkustamisen jälkeen Helsinkiin puolilta päivin ja minä lähdin suoraan kentältä taksilla soundcheckiin. Oli ihan tolkuttoman kuuma päivä, aurinko paistoi suoraan siihen Espan lavalle ja siinä lavan edessä oli joku taikuriesitys meneillään. En ollu soittanu rumpuja noin kuukauteen, joten oli ihan kivaa tarttua vaihteeksi kapuloihin, vaikka ”tatsista” (engl. touch) ei ollu tietokaan. Soundcheck meni jotenkin perseelleen, kun ei ollut rutiinit hallussa ja paikalla oli meille outo tekniikkafirma. Onneksi Kulju hoiti hommat ammattimiehen ottein. Kuuntelu jäi kuitenkin aika vajaaksi mutta jotenkin kellään ei riittänyt virtaa eikä aikaa ruuvata sitä yhtään paremmaksi. Tsekin jälkeen me lähdettiin Kuljun kanssa hakemaan alkunauhaa jostain ja meidät yllätti ihan järjettömän kova raekuuro. Helsingissä, keskellä elokuuta, kuumana kesäpäivänä! Enkä ollut syöny sieniä koska Kulju havaitsi aivan saman. Ko. keikalla oli mukana myös Stella mutta meidän harmiksemme heidän piti lähteä keikan jälkeen takaisin Joensuuhun. Ei saanut siis Aki alkoholismiseuraa Jannesta, vaikka kovasti yrittikin :). Vallu juonsi keikan ja viihdytti meitä bäkkärillä kertomalla nuoruusvuosistaan Hampurin Reberbahnilla.

Itse keikka oli aika perusmeininkiä, pääosin selvinpäin olevaa porukkaa oli kertynyt paikalle joitakin satoja ja kyllähän nuo tuntuivat tykkäävän. Soitettiin muistaakseni jotakuinkin 10 biisiä ja sit mentiin bäkkärille juomaan kaljaa. Sitä olikin aivan riittävästi mutta Aki tais olla ainoa, joka oikeesti lähti johonkin jatkamaan hikisen iltapäiväurakan jälkeen. Keikan jälkeen bäkkärille alkoi valua ihan kummallista porukkaa, joku stanan Sari Paanala & lepakot kun tuli ovesta, niin minä lähdin kotiin.

Kommentoi

Tulevat keikat

2019

07.06. SAVONLINNA, St. Olaf Summerfest
08.06. KAARINA, Saaristo Open
14.06. NAANTALI, Kaivohuone
15.06. UTAJÄRVI, Untorock
21.06. HELSINKI, Hernesaaren Ranta
22.06. ALAHÄRMÄ, Powerpark
29.06. MANAMANSALO, Gneissirock

05.07. KUOPIO, Kuopio Wine Festival
06.07. LOHJA, Rantajamit
12.07. KURIKKA, Haku Päällä
13.07. VANTAA, Tikkurila Festival
17.07. KOUVOLA, Asuntomessut
18.07. SEINÄJOKI, Vauhtiajot ***
19.07. VESANTO, MM Reiska 2019
20.07. KUUSAMO, Olutfestivaalit
26.07. LAPUA, Vanhan Paukun Festivaali
27.07. KEURUU, Entisten Nuorten Bileet

01.08. PYHÄTUNTURI, Pyhä Unplugged
02.08. SAVONLINNA, Panimo
03.08. LIEKSA, Lieksan kesä
10.08. VARKAUS, Sampea ja Samppanjaa
23.08. TAMPERE, Satamaravintola Kaisla
24.08. HELSINKI, Tavastia

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!