Helsinki, Esplanadin lava (Baarifestarit)

11.8.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Kirjoitettu Viitasaarella hotelli Pihkurissa 23.10.2004.

Markku: Tämä oli minulle aika erikoinen keikka, koska tulin suoraan Pekingistä Bangkokin kautta keikalle ja samoilla silmillä tietenkin :). Kone laskeutui 26:n tunnin matkustamisen jälkeen Helsinkiin puolilta päivin ja minä lähdin suoraan kentältä taksilla soundcheckiin. Oli ihan tolkuttoman kuuma päivä, aurinko paistoi suoraan siihen Espan lavalle ja siinä lavan edessä oli joku taikuriesitys meneillään. En ollu soittanu rumpuja noin kuukauteen, joten oli ihan kivaa tarttua vaihteeksi kapuloihin, vaikka ”tatsista” (engl. touch) ei ollu tietokaan. Soundcheck meni jotenkin perseelleen, kun ei ollut rutiinit hallussa ja paikalla oli meille outo tekniikkafirma. Onneksi Kulju hoiti hommat ammattimiehen ottein. Kuuntelu jäi kuitenkin aika vajaaksi mutta jotenkin kellään ei riittänyt virtaa eikä aikaa ruuvata sitä yhtään paremmaksi. Tsekin jälkeen me lähdettiin Kuljun kanssa hakemaan alkunauhaa jostain ja meidät yllätti ihan järjettömän kova raekuuro. Helsingissä, keskellä elokuuta, kuumana kesäpäivänä! Enkä ollut syöny sieniä koska Kulju havaitsi aivan saman. Ko. keikalla oli mukana myös Stella mutta meidän harmiksemme heidän piti lähteä keikan jälkeen takaisin Joensuuhun. Ei saanut siis Aki alkoholismiseuraa Jannesta, vaikka kovasti yrittikin :). Vallu juonsi keikan ja viihdytti meitä bäkkärillä kertomalla nuoruusvuosistaan Hampurin Reberbahnilla.

Itse keikka oli aika perusmeininkiä, pääosin selvinpäin olevaa porukkaa oli kertynyt paikalle joitakin satoja ja kyllähän nuo tuntuivat tykkäävän. Soitettiin muistaakseni jotakuinkin 10 biisiä ja sit mentiin bäkkärille juomaan kaljaa. Sitä olikin aivan riittävästi mutta Aki tais olla ainoa, joka oikeesti lähti johonkin jatkamaan hikisen iltapäiväurakan jälkeen. Keikan jälkeen bäkkärille alkoi valua ihan kummallista porukkaa, joku stanan Sari Paanala & lepakot kun tuli ovesta, niin minä lähdin kotiin.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!