Loimaa, Sillanalusrock

22.8.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Kirjoitettu Viitasaarella hotelli Pihkurissa 23.10.2004.

Aki Tykki: Tjaa-ah. Paikkana Loimaan pesäpallostadion, aikana aurinkoinen sunnuntai-iltapäivä ja radiossa miesten skeet-ammunnan olympiafinaali. Meidän lisäksemme lavalle nousemassa Peer Günt ja läjä paikallisia orkestereita. Jostain syystä olimme keikkapaikalla aivan liian aikaisin, joten suuntasimme Loimaan nuorisotalolle, joka toimi bändien virskistysalueena. Juotiin kupit kahvia ja mehua ja päätettiin piristää fiiliksiä parilla erällä pingistä. Johan oli kokemus. Ei oo tullu reiskaan kymmeneen vuoteen pelattua. Markku ja minä lähinnä siinä rätkytettiin ja niinhän siinä kävi että Markku pesi minut kerta toisensa jälkeen. Sillä oli joku semmonen vammanen syöttö johon mie vaan en osannu vastata. Joskus kun onnistuin ja päästiin oikein pelin makuun, pystyin jo vähän paremmin pistämään kampoihin mutta viimeisenkin erän hävisin 11-9. Tämä huutaa revanssia!

Keikka oli hauskempi kuin ennakkoon osasimme odottaa. Se vaan vähän kismitti kun se pesäpallostadionhan on ihan järjettömän kokoinen alue, jossa muutama sata ihmistä ei näytä vielä juuri miltään. Paikalla oli paljon nuorta porukkaa ja sehän oli oikein mukavaa. Keikan jälkeen päästiin vähän glamourin makuun kun kirjoteltiin nimikirjoituksia oikein urakalla!

Soiton jälkeen lähdettiin melko pian takas Kirkolle kun Markulta pääsi itku kun Twist-Twist Erkinharju löi Peer Güntin keikan rumpufillillä käyntiin. Ei hoppee oo häppee.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!