Helsinki, VR:n makasiinit (Grazy Days Rock)

4.9.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Kirjoitettu Viitasaarella hotelli Pihkurissa 23.10.2004.

Happoradio: Joku Remun kunniaksi järjestetty tapahtuma oli Makasiineilla ja myö siellä rällyyttämässä samalla lavalla Private Linen ja Maukka Perusjätkän (!) kanssa. Akilla tuhannen krapula jo valmiiksi. Vähän sitä etukäteen mietittiin että näinköhän sinne meitä tulee kukaan katsomaan kun ihan välttämättä Leningrad Cowboysilla ja meillä ei oo paljoa yhteisiä faneja ja liput makso rapsakat 25€. Soundcheckistä ei meinannu tulla mitään kun siinä päälavalla omaansa teki samaan aikaan Lenkkarit vierailevine tähtineen, ja niiden meiningit sotki meidän korvamonitorit ihan täysin. Tsup tsup vaan. Ei lannistuttu vaan vaihdettiin taajuutta ja selvittiinhän siitä sitten. Illalla saavuttiin paikalle just kun päälavalla alko soitot loppua ja mentiin bäkkärille jännittämään. Ja turhaan pelättiin sillä kun Suomipopin Petra hehkutti meidät lavalle, lavan edustalle pakkautui väkeä ihan sikana. Siistiä! Tällä keikalla muuten soitettiin ensimmäisen kerran livenä levyn avausraita Älä huuda ja sehän toimi maeniosti. Ja sai hyvän vastaanotonkin vaikkei sitä ollu kukaan ennen kuullutkaan. Paitsi pari kaveria. Hyvä keikka oli ja Markku oli selvinpäin. Kunniamaininta hänelle.

Aki Tykki: Minun päiväni kohokohdaksi jäi kohtaaminen toistaiseksi elävän legendan, Maukka Perusjätkän, kanssa. Maukka kutsui minut bäkkärillä luokseen jämerällä otteellaan, ilman paitaa ja moottorisaha vieressään sanoin ”Säkös se vastaat teidän sanoituksista”. Ääni krapulasta ja keikkauupumuksesta väristen vastasin että ”joo..” ja menin kiltisti kuuntelemaan läksytystä. Maukka kaivoi reppuaan ja ladatun Lugerin sijaan hän kaivoikin esille kokoelmalevynsä, ojensi sen minulle ja sanoi ”Kuuntele siitä Kallio-sanoituksia niin opit!”. Kiittelin lievästi änkyttäen, käteltiin ja lähdin vaihtamaan kalsarit. Vekkuli kaveri.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!