Forssa, Bar 54

17.9.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Forssan rokkipaari Bar54 oli tuttu paikka muinaiselta RMJ-rundilta. Hyvässä muistissa oli se, että edellisen kerran täällä soitettiin lähes tyhjälle salille kun naapuriin oli justiinsa avattu joku Sedu Koskisen baari, jonne kaikki vorsalaiset tietysti rynnivät. Joojooseliseli, me vaan oltiin (ja ollaan) niin suosittu bändi! Joka tapauksessa odotukset eivät ihan kauhean korkealla olleet noin niin kuin väkimäärän suhteen. Levykin oli ollut kaupoissa vasta kaksi päivää.

Vaan yllätys yllätys paikallehan tulikin sitten porukkaa huomattavasti enemmän kuin edellisellä kerralla. Ja mikä tietty tärkeintä, porukka oli hyvin meiningissä mukana. Muutamat olivat jo selkeästi opiskelleet levynkin huolella, sillä joitain ei-sinkkubiisejäkin ihmiset laulelivat jo sujuvasti mukana. Sekös tämmösten vanhojen rokkiurpojen sydäntä lämmitti. Jotenkin oli oikein mainio keikka. Juhlavaa tietysti siksikin että saatiin soittaa uusia biisejä viimeinkin, eikä aina pelkästään niitä vanhoja.

Tämän keikan teki spesiaaliksi se, että tapasimme ensimmäistä kertaa uuden roudarimme Vetkun. Pelottavan näkönen kaveri, mutta lepposa kuin aasi! Juuri sopiva tapaus tähän meidän sakkiimme siis.

Keikan jälkeen perustinttausta mm. doku(mentti)mies Jaskan kanssa, ja Pumpulienkelissä jatkot ja unta.

Kommentoi

Tulevat keikat

2019

16.11. KOTKA, Leikari
23.11. HELSINKI, The Circus
29.11. JOENSUU, Joensuu Areena
30.11. RANTASALMI, Järvisydän

05.12. KIRKKONUMMI, LähiTapiola Sport Center
06.12. TAHKOVUORI, Piazza
07.12. M/S VIKING GRACE (Tku)
14.12. HELSINKI, Casino Helsinki

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!