Oulu, Radisson SAS

28.9.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Pistokeikka Ouluun ja vieläpä tiistaipäivänä. Hmmm… Vaan ei se auta valittaa kun kerran keikkaa on tarjolla. Minä ja Jami oltiin valmiiksi Joensuussa, joten me heilahdettiin Ouluun suoraan sieltä Jamin autolla. Haapasalo ynnä tekniikka ja dokumentoija Jaska tulivat bussilla Porista ja Loimaalta ja Porvari-Markku pyyhälsi paikalle lentämällä. Lapinlahden Lintujen munkkilaulua lainatakseni: ”Miksi on niin että kaikilla vittumaisilla ihmisillä on paljon rahaa ja mukavilla ihmisillä vain vähän rahaa?” ;) No eikäkö Markku on ihan mukava ihminen kanssa. Eipäs ole. No eiku on. Eipäs olekaan! No on se. No niin onkin.

Oulussa paikka oli kaupungin yksi hienoimmista hotelleista ja joku tapahtuma, jonka luonne on mulle tänä päivänäkin vähän hämärän peitossa. Jossain puhuttiin jostain ”Oulun Osaajien Messuista” ja jossain taas jotain jostain opiskelijabile- meiningeistä. Ei voi tietää mikä tapahtuma se siis oli. Vaan samahan tuo meille, soitetaan kun käsketään.

Väkeä oli ihan mukavasti kun soitettiin siinä katutason ruokaravintolassa, mutta meininki oli lähinnä tarkkailevaa. Sattu jälleen tämmönen tsekkailu-yleisö siis, mutta kuten todettua, sehän meille passaa. Palaute oli erittäin hyvää eikä soitossakaan ollut pahemmin moittimista. Eli hyvä peruskeikka.

Keikan jälkeen notkuiltiin alakerran diskossa ja lopulta jatkoiltiin hotellihuoneissa. Ja pitkän kaavan mukaan. Pari tuntia taisin ehtiä nukkua ennen herätystä. Ai niin paitsi että Jami-poloinenhan se ajeli heti keikan jälkeen takas Joensuuhun (toiset 430 kilometriä) kun sillä oli aamulla siellä töitä. Perille ehti vissiin joskus kuuden maissa ja kahdeksaan meni duuniin. Kauheeta hommaa!

Aamulla oli sitten mulla vaihtoehto lähteä bussin kyydissä Loimaalle (8h), josta pitäis jotenkin kikkailla yksin itteni Helsinkiin (2h) ja selviytyä seuraavana aamuna kahdeksaksi Hämeenlinnaan videokuvauksiin tukka kammattuna, tai sitten maksaa 101 euroa ja mennä Helsinkiin suoraan lentämällä (1h). Valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon. Lento meni kivuttomasti ja oli yhtä juhlaa. Ja Kirkolle pizzalle päästyämme selviskin että video-ohjaaja oli jälleen kerran joutunut sairaalaan eli kuvaukset siirtyivät taas. Onneksi en tiennyt tätä asiaa vielä Oulussa kun sitten olis tullu huono omatunto lentämisestä kun eihän mulla sitten niin kiire kotiin olis ollutkaan. No näin meni ja hyvä niin.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!