Lahti, Seurahuone (Suomipopin syyskiertue)

8.10.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Seurahuoneen keikan pohjustus pitää aloittaa edellisestä päivästä eli torstaista klo 07.00:sta. Sillon nimittäin minä ja Markku (ja Jami paria tuntia myöhemmin) lähdettiin Helsingistä ajamaan kohti Hämeenlinnaa Linnusta sammakoksi -kappaleen lopulta alkaviin videokuvauksiin. Ja Haapasalo lähti samoihin aikoihin Loimaalta. Perillä oltiin siis noin kasilta aamulla ja alotettiin kuvaukset. Yhtä kyytiä jatkettiinkin sitten perjantaiaamuun kello kuuteen saakka eli valvottua tuli semmoset 24 tuntia. Kuudesta saatiin nukkua puoli kymmeneen eli kolme ja puoli tuntia, ja aamiaisen jälkeen kuvaukset aloitettiin taas ja painettiin iltakymmeneen asti. (Kauhee homma tuommonen kolmen minuutin videon tekeminen!) Viimeisenä kuvauspaikkana oli Sotkian seuraintalo joka on jossain noin 140 km Lahdesta johonkin suuntaan. Filmauksen loputtua, tunnelman ollessa hysteerisimmillään, lähdettiinkin sitten ajamaan kohti Lahtea, jossa odotti Radio Suomipopin syyskiertueen keikka. Perillä oltiin joskus puolenyön aikoihin ja oli vähän semmonen olo kuin ois tarkkaillut itseään jostain kauempaa. Vaan ei auttanut itku musiikkimarkkinoilla – korvamonitorit kiinni ja lauteille.

Ja keikkahan meni kuin menikin sitten ihan mainiosti. Porukka oli hyvin hereillä ja mukana riekkumisessa vaikka kello oli jo ties vaikka mitä, ja orkesterimme heitti varmaan uransa rennoimman keikan. Videon tekemisestä oli jotenkin jäänyt päälle semmonen ylinäytteleminen ja mehän käyttäydyttiin kuin joku oikea rock-yhtye! Sinä-kappaleen aikana minä mm. kävin tanssittamassa henkilöä yleisön joukossa. No okei okei, se oli tuttu henkilö, mutta kuitenkin!

Keikan jälkeen olikin sitten semmonen tilanne että väsymys oli jotenkin mennyt överiksi, eli ei siitä mihinkään nukkumaan voinut mennä. Kierroksia ei saanut laskettua mitenkään. Eli juopotteluksi meni. Taisin lopulta saada itseni nukkumaan joskus yhdeksän aikaan aamulla. Yhdeltä ylös ja Helsinkiin. Ja oli kyllä yksi erikoisimmista oloista ikinä. Tavallaan täysin rikkinäinen olo mutta toisaalta pirun hyvä, kun onnistuttiin tekemään hauska video tuommosella killeri-aikataululla ja vielä vetämään onnistunut keikka siihen päälle.

Ja ei voi muistaa mitä biisejä ja missä järjestyksessä soitettiin paitsi että Tanssilla aloitettiin.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!