Viitasaari, Hotelli Pihkuri

23.10.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Jyväskylästä heräiltiin joskus ennen kahtatoista ja lähdettiin samantien Markun autolla kohti Viitasaarta. Mukavaa kun matka oli vaan 99 kilometriä. Ei tunnu missään! Vähän pelonsekaisissa tunnelmissa oltiin vaikkei kukaan missään yltiökrapulassa ollutkaan. Tuoreessa muistissa oli vielä Kalajoen kauhut edelliseltä lauantailta ja jostain syystä pelkäsimme että tämä saattas mennä samaan kastiin.

Hotelli Pihkuri oli sympaattinen pikkupaikka jonkun vesistön rannalla. Ja jotenkin koko Viitasaari näytti jollain tapaa sympaattiselta. Ei ollut ollenkaan sitä ”laudat eessä ovien” -osastoa, mihin valitettavan usein törmää kun pienissä paikoissa kierretään. Tekniikka saapui bussilla tuntia
paria meidän jälkeemme ja ensiksi tietysti mentiin etsimään ruokaa seurueelle. Järjestäjän puolesta saatiin jotkut pizzat tai kebabit paikallisesta ruokaravintolasta ja siellä sitten vietettiinkin varmaan kaksi tuntia. Pelasimme mm. äärimmäisen jännittävää tulitikkuaskipeliä ja kuuntelimme minun ääntäni radiosta. Jopas jotain.

Ruoan jälkeen orkesteri painui unten maille (kaljakaupan kautta, luonnollisesti) ja partajeret (=tekniikka) alkoi pystyttää lavaa. Soundcheck tehtiin joskus kasin jälkeen. Testattiin taas vaihteeksi kappaleita Pelko ja Sitä et tahdo, ja jälleen kerran päätettiin jättää ne setistä tänään pois. Äänitarkastuksen jälkeen alko sitten ajantappaminen eli minä ja Haapasalo juotiin vähän kaliaa, Markku ja Jami ei. Viimeksimainitut ja minä oltiin päätetty ajaa yöllä takas Helsinkiin niin nuo herrat olivat kuivin suin. Minut armahtivat ajonakista.

Keikka aloitettiin puoli yhden maissa ja sehän meni oikein mainiosti. Paikalla oli kiitettävästi porukkaa ja lavan edustalla meininki oli kerrassaan hulppea. Ja mukana laulovat viitasaarelaiset muitakin kuin sinkkubiisejä eli levy on kuunneltu. Hienoo hienoo.

Keikan jälkeen juotiin kiireellä kupilliset kahvia ja lähdettiin kohti Helsinkiä. Tekniikka ja Haapasalo jäivät sinne vielä zegoilemaan. Kotona Kirkolla oltiin puoli kuus aamulla. Ja olihan mukava viikonloppu! Meillä on mukava ammatti.

Biisilista:

1. Omatunto
2. Tanssi
3. Älä huuda
4. Hitaasti
5. Linnusta sammakoksi
6. Pahoille teille
7. Odotat
8. Sinä
9. Pois Kalliosta
10. Kaupunki täynnä ihmisiä
+encore: Ikävä ihollesi, Mulla menee hyvin

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

30.10. KAJAANI | Kajaani Fest Lammen Loiskeet [PERUTTU]
30.10. JOENSUU | Las Palmas [PERUTTU]

11.11. HELSINKI, Triplan Kulttuuriaukio [Akustinen] [Liput]
28.11. RANTASALMI | Spa Resort Järvisydän [PERUTTU]
04.12. LAHTI | Möysän Musaklubi
05.12. MIKKELI | Wilhelm Public House
18.12. TURKU | Apollo Live Club
19.12. JYVÄSKYLÄ | Lutakko

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!