Joensuu, Bepop

28.10.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Ideana oli matkata vanhaan kotikaupunkiimme niin, että tekniikka ja AH lähtee bussilla Porista ja Loimaalta aamusella ja ottavat minut ja Jamin kyytiin Tampereelta puolenpäivän aikoihin. Ja Markku menikin jo ed. yönä junalla kun sillä oli aamulla jotain äksöniä Joensuussa. Vaan kävikin niin että minä ja Jami intouduttiin juhlistamaan vanhan kaverin synttäreitä edellisenä iltana, eikä näin ollen mitenkään kyetty nousemaan aamukymmeneltä Tampereen junaan. Lopulta Jami ja mie lähettiin kohti Itä-Suomea puoli kuuden maissa illalla junassa. Ja hyvinhän sitä ehittiin sitten loppujen lopuksi. Joensuussa oltiin 10 vaille 23 ja keikkahan alko taas vasta joskus yhden maissa.

Vähän se taas jännitti että miten ihmiset löytää meidän keikalle kun oli kuitenkin torstai-ilta ja lipunhinta oli järkyttävä 10 euroa. Mutta turhaan jälleen kerran pelättiin, paikalla oli porukkaa todella paljon! Hyvä, Joensuu! Ette pettäny taaskaan. Ja uus levykin oli kuunneltu kun muitakin kuin sinkkubiisejä rallateltiin mukana. Oli todella mukavaa. Kun keikkakin meni ilman suurempia kommelluksia.

Keikan jälkeen sitä sitten alettiin taas ottamaan niitä saunakaljoja mm. Koodien Askon (Pekka) ja Olli-Matin (Pätkä) kanssa. Yö vietettiin Kareliassa, minne ei sitten kuitenkaan ilmeisesti oltu saatu porttikieltoa, vaikka jotain semmosta joku joskus väitti. Siistiä.

Kommentoi

Tulevat keikat

2019

18.07. SEINÄJOKI, Vauhtiajot
19.07. VESANTO, MM Reiska 2019
20.07. KUUSAMO, Olutfestivaalit
26.07. LAPUA, Vanhan Paukun Festivaali
27.07. KEURUU, Entisten Nuorten Bileet
31.07. TUUSULA, Krapin Paja [Akustinen] [Loppuunmyyty]

01.08. PYHÄTUNTURI, Pyhä Unplugged
02.08. SAVONLINNA, Panimo
03.08. LIEKSA, Lieksan kesä
10.08. VARKAUS, Sampea ja Samppanjaa
16.08. KOTKA, Ravintola Meriniemi [Peruttu]
17.08. JOENSUU, Yksityistilaisuus

23.08. TAMPERE, Satamaravintola Kaisla
24.08. HELSINKI, Tavastia

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!