Joensuu, Bepop

28.10.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Ideana oli matkata vanhaan kotikaupunkiimme niin, että tekniikka ja AH lähtee bussilla Porista ja Loimaalta aamusella ja ottavat minut ja Jamin kyytiin Tampereelta puolenpäivän aikoihin. Ja Markku menikin jo ed. yönä junalla kun sillä oli aamulla jotain äksöniä Joensuussa. Vaan kävikin niin että minä ja Jami intouduttiin juhlistamaan vanhan kaverin synttäreitä edellisenä iltana, eikä näin ollen mitenkään kyetty nousemaan aamukymmeneltä Tampereen junaan. Lopulta Jami ja mie lähettiin kohti Itä-Suomea puoli kuuden maissa illalla junassa. Ja hyvinhän sitä ehittiin sitten loppujen lopuksi. Joensuussa oltiin 10 vaille 23 ja keikkahan alko taas vasta joskus yhden maissa.

Vähän se taas jännitti että miten ihmiset löytää meidän keikalle kun oli kuitenkin torstai-ilta ja lipunhinta oli järkyttävä 10 euroa. Mutta turhaan jälleen kerran pelättiin, paikalla oli porukkaa todella paljon! Hyvä, Joensuu! Ette pettäny taaskaan. Ja uus levykin oli kuunneltu kun muitakin kuin sinkkubiisejä rallateltiin mukana. Oli todella mukavaa. Kun keikkakin meni ilman suurempia kommelluksia.

Keikan jälkeen sitä sitten alettiin taas ottamaan niitä saunakaljoja mm. Koodien Askon (Pekka) ja Olli-Matin (Pätkä) kanssa. Yö vietettiin Kareliassa, minne ei sitten kuitenkaan ilmeisesti oltu saatu porttikieltoa, vaikka jotain semmosta joku joskus väitti. Siistiä.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!