Seinäjoki, Du:ni

31.10.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Hirmu siirtyminen oli Rovaniemeltä Seinäjoelle, vaan eipä tuo paljoa haitannut kun taas meni nukkuessa koko matka. Keikkapaikkana tällä kertaa rokkibaari nimeltään Du:ni, jossa kuulemamme mukaan järjestetään joku klubi jokaisen kuun viimesenä sunnuntaina. Eli nyt. Ja olihan se mukavata kun baari oli lähestulkoon täys, vaikka olikin sunnuntai! Meinas oikein jännittää kun oli monta sataa ihmistä ja meillä oli jo neljäs keikka peräjälkeen – tunnelma alko olla vähän aransutjakka.

Keikka oli teknisistä ongelmista (minidisc pomppas kahdessa biisissä ja minun kuunteluni hajos jossain vaiheessa niin että jouduin laulamaan pari biisiä kuunnellen ääneni kaikuja
takaseinästä..) huolimatta oikein mainio ja hieno lopetus tälle kuoleman rundille. Kiitoksia vaan teille, seinäjokelaiset!

Keikan jälkeen iski koti-ikävä, joten minä, Jami ja Markku hypättiin 02.25 lähtevään Helsingin junaan. Oli meillä oikein makuupaikatkin, mutta minä ja Jami nautittiin baarikaapista pöllittyjä juomia niin kauan kuin niitä riitti, eli ehdittiin lopulta nukkua tunti. Ja olihan mukava mutta raskas reissu kokonaisuudessaan.

Ja niistä baarikaapin juomista tuli lasku myöhemmin perässä, eli ei jäänyt syntejä rästiin.

Soitettu setti:

1. Omatunto
2. Tanssi
3. Älä huuda
4. Hitaasti
5. Linnusta sammakoksi
6. Pahoille teille
7. Odotat
8. Sinä
9. Pois Kalliosta
10. Kaupunki täynnä ihmisiä
+encore: Ikävä ihollesi, Asemalla, Mulla menee hyvin

Kommentoi