Turku, Hamburger Börs (Suomipopin syyskiertue)

5.11.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

(Poikkeuksellisesti tämän raportin kirjoittaa yhtyeen miksaaja/kiertuemanageri Ville Kulju. Se on viimein oppinu kirjottamaan koneella! Hitaasti tuo menee, mutta kuitenkin.)

On se kummaa, miten Suomea voi kiertää yli sadan keikan verran eksymättä kertaakaan Turkuun. Kaikki mahdolliset kylät ja yhteisöt on kierretty useampaan kertaan, mutta entinen pääkaupunkimme oli jäänyt kartaltamme pois. Tällä kertaa retkueemme matka kuitenkin kohdistui Hesekoiran kotikaupunkiin ja Hamburger Börs -sylkylään.

Kun saavuimme paikalle, oli kuppilassa jo täysi meininki päällä, mikä tekikin bändin backlinen roudaamisesta aerobicin maailmanmestaruuskilpailujen välikarsinnan jatkoonpääsijäsuorituksen vertaisen ähellyksen. Hamburger Börs -pytty oli täynnä bilettäviä simmottisia ja tommottisia. Turkulainen ei väistä, ennen kuin ständicasella huitasee.

Keikka hoidettiin plug and play tyyppisesti, ilman soundcheckkiä, lennosta. Ja samaa paskaahan se oli, kuin aina. Tukevaa tuukia, imekää siitä!

Keikan jälkeen olisi ollut erinomaisen mukava saada ummistaa silmänsä, edes hetkiseksi, edes toisen silmän… Huonejärjestely oli kuitenkin jotenkin mainiosti mennyt niin, että olin saanut huonekaverikseni A. Tykin (miehen, joka on 250 päivää vuodessa radalla) ja niin kuin aina, järjesti mestarimme huoneessamme jatkobileet. Ikinä, en ikinä ole pössytellyt tupakkia passiivisesti niin paljon, kuin mitä Börssin huoneessa imuroin. Kiitos. Mulukut. En sitten nukkunut.

Aki Tykki: Elä piipitä. Poltit ihan aktiivisestikin! Mie näin!

Kommentoi

Tulevat keikat

2019

18.07. SEINÄJOKI, Vauhtiajot
19.07. VESANTO, MM Reiska 2019
20.07. KUUSAMO, Olutfestivaalit
26.07. LAPUA, Vanhan Paukun Festivaali
27.07. KEURUU, Entisten Nuorten Bileet
31.07. TUUSULA, Krapin Paja [Akustinen] [Loppuunmyyty]

01.08. PYHÄTUNTURI, Pyhä Unplugged
02.08. SAVONLINNA, Panimo
03.08. LIEKSA, Lieksan kesä
10.08. VARKAUS, Sampea ja Samppanjaa
16.08. KOTKA, Ravintola Meriniemi [Peruttu]
17.08. JOENSUU, Yksityistilaisuus

23.08. TAMPERE, Satamaravintola Kaisla
24.08. HELSINKI, Tavastia

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!