Helsinki, Messukeskus (Skiexpo)

7.11.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Markku DeFrost: Mistä lienee kysymys, kun viisi taksia ajelee ympäri Helsinkiä päämääräättömästi, kaikilla on ihmisillä on krapula ja mikään ei toimi? Happoradion keikka Helsingin messukeskuksessa Jami Motin synttäreiden jälkeisenä aamuna. Keikka aikaistui kahdella tunnilla siitä, mitä meille oli ilmoitettu ja siitäkös soppa (ransk. ”le sup”) syntyi. Meillä oli jo aamusta pakka aivan sekaisin. Kulju soitti mulle klo 10 aamulla ja sanoi: ”se keikka alkaa klo 11, eikä klo 13, äkkiä tänne tai kuolet saatanan sammakko!”

Lihalaatikko (=joka sisältää elintärkeitä tuotteita esiintymisemme kannalta, kuten kitarapiuhat ja bassorummun pedaalin) oli teillä tietymättömillä ja soittajat eripuolilla kaupunkia puhelimen tavoittamattomissa. Kuin ihmeen kaupalla saimme lopulta yhteyden toisiimme ja sitten pistettiin taksit pyörimään. Jami lähti yhdellä taksilla hakemaan puuttuvia kamoja, mie etin vara-bassarinpedaalia yhdellä taksilla Haapasalon kanssa ja Aki tuli yhdellä kohti messukeskusta. Tai jotain. Kulju piti komentokeskusta messukeskuksen kahviossa ja vittuili kaikille puhelimessa. (Se on kans aika häjy ukko. Kerran se hermostui ja hakkasi yhden kätilön. Mut ei se mitään, kyl se ihan ites oli vika. Sen naapurin koiran se olis saanu jättää tappamatta, tosin. Ei sitä koskaan siitä tuomittu, kun Porin vallesmanni on sellainen vellihousu, että kuljunlaiset syö niitä aamiaiseksi. Sen pikkuveli on oikea linnakundi. Sillä on sörkassa se NBK:n pomo hoitonaan, jota se poraa keskiviikkoisin.) Nii, keikasta. Se meni pelonsekaisin tuntein väkisin läpi ja ihan hyvä mieli jäi kaikille. Todettiin, että kun me tästäkin selvittiin, niin jatkossa selvitään ihan mistä vaan. No joo, keikan jälkeen käytiin syömässä krapulasetit ja luikittiin äkkiä kotiin paranemaan. Aki tuossa huomautti, että muista kertoa niistä promohommista ja videoscreenistä. Nii, mikä perkele siinä on, että videoscreenejä on keikoilla tosi harvoin, mutta aina just sillon kun on ihan älytön krapula? Aki näytti siinä 4×4 metrisellä screenillä krapulaturvoksissaan ihan perhekokoiselta kynätelineeltä. Lapset yleisössä alkoi itkeä, kun Aki tuli lavalle, perkele! Porukka ihmetteli, että eikös täällä pitänyt olla Happoradio lavalla, eikä Lordi? Aki siinä sitten nolona, että ”elkee itkee tirruuttako, mie se oon, tulj vuan vähän pämpättyy eilen. Ette työkään mittää ruusuja oo.”

Kaiken tämän jälkeen vielä promohommiin pakottivat. Kissi FM:n ständillä käytiin haastattelussa ja nimmareita jakamassa. Koko ständi haisi krapulahieltä. Jatkettiin vielä Audin osastolla jonkun onnenpyörän parissa, hävetti.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!