Kauhajoki, Art Rock Café

26.11.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Mukava paikka, mukava rokkiklubi, mukavat järjestelyt ja mukava bäkkäri ja sen tarjoilu. Mukava majoitus (saunat oli), mukavat ihmiset ja mukava ruoka. Ja koko possella uudet Motorolan puhelimet, joita kukaan ei osannu käyttää. Porukkaa ei ollu kauheesti mutta innokkaita olivat ja sehän on mukavaa. Kaadettiin kuin siat koko yö mukavien tekniikan miesten kera. Ja saunottiin. Jamin kanssa käytiin joskus aamukymmeneltä kiertelemässä Kauhajokea vähän sillä silmällä että josko ois joku pubi löytyny. Ja löytyhän se ja käytiin siellä aamukaljalla. Sitten palattiin sen mukavan hotellin baariin ja siinä odoteltiin kun nuo jumaliakin väkevämmät tekniikan äijät (Kulju, Kanttori ja Vetku, jos on vielä epäselvää jollekin että keitä ne on ne partajeret jotka aina meidän mukana hengaa. Kulju on se ruma, Kanttori on se sympaattisen olonen ja Vetku on se komistus jolla ihan todella kummallinen tukka. Ja vielä kummallisempi huumorintaju. Mutta kelpo kavereita ovat kaikki. Omalla hassulla tavallaan mukavia. Vaikka ovatkin porilaisia.) roudas kamat bussiin. Matkakin vielä örpöteltiin, vaan eipä siitä sen kummempia. Tasasta lakiaa oli koko matka. Mukavaa.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!