Eura, Osmantupa

27.11.2004, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Minä ja Jami oltiin vielä samoilla silmillä, kun Euraan saavuttiin. Käytiin sitten kuitenkin vielä mäyräkoirat kaupasta, noin varmuuden vuoksi. Ei ne paljon kanssa kato, kenelle alkoholia myyvät… Painuttiin saman tien neljän tunnin unille, että saatas jonkinlainen tolkku päähän keikkaan mennessä. Ja kauhea, siis ihan hirveä, krapulahan siitä sitten tuli. Yrjötti ja ahisti ja päätä särki, eikä Jamikaan tainnu paljoa helpommalla päästä. Vaan eipä siinä auttanu itku eikä hammasten kiristys. Napit korviin, Dallas soimaan ja lavalle hikoilemaan.

Mutta yleisöä oli paikalla ihan helvetisti ja olivat vieläpä todella innokkaita! Hyvä, euralaiset! Kankkunenkin siinä meinas unohtua kun oli niin mukavaa. Krapulan lisäksi haittas se, ettei me kuultu itse Haapasalon kitarointia laisinkaan. Se oli tietysti erityisen kurjaa AH:lle, kiva se ois vähän ees kuulla mitä soittaa. Joku ihme tekninen vika siinä oli, mutta sitä ei saatu keikan aikana lennosta selvitettyä. Ja mullahan ei oo hajuakaan mikä se häirä sitten loppujen lopuksi oli, minä kun oon enemmän tämmönen humanisti. Ja tuskin tekään nyt yöunianne menetätte. (Yöunien menettäminen on todella ärsyttävää. Syy moiseen voi olla esim. stressi tai rakkaushuolet.) Vaan hyvin se Haapasalo kuulemma kuitenkin soitti, ja yleisöön kitara kuului mainiosti. Ja sehän on pääasia, ei meillä niin väliä.

Keikan jälkeen iski sen verran paha koti-ikävä että Markun kyydissä paineltiin yötä myöten Helsinkiin palautumaan.

Kommentoi