Jyväskylä, Scandic

4.2.2005, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

AH Haapasalo: Kuukausi siitä kun viimeksi koskin kitaraan. Veikkaan että sama homma muilla. Siksipä kaikilla olikin extrajännitystä housuissa. Kaiken kukkuraksi meille kerrottiin, että olis soitettava 90 minuutin setti. Eihän meillä ole biisejäkään niin paljon! Souncheckissä siis yritettiin epätoivoisesti saada settiä kasaan. No, lopulta päästiin kuitenkin sopimukseen siitä perinteisestä kuudestakymmenestä minuutista ja kaikilla oli mukavaa. Keikka sujui loppujen lopuksi harvinaisen mallikkaasti. Tuntui että kuukauden tauko teki vain ja ainoastaan hyvää. Jeppistä, sepäs tosiaan oli taas kivaa!

Markku DeFrost: Juu niin, sattuipas sellanen hauska tapaus, että ne respan tytöt tässä Scandicissa olivat vallan vitsiniekkoja ja sanoivat meille kun mentiin saunaan, että näyttäkääpäs meille nyt kauniita miesvartaloitanne, kun meillä on kamera sinne altaalle. No siinä saunassa Vetkun, Kanttorin, Kuljun ja AH:n kanssa mietittiin, et pistetään nyt sit kunnon show tytöille pystyyn. Kuljulla oli tussi mukana ja kirjoitettiin laudealusiin kilpailijoiden numerot ja käveltiin sit uimapukukierros ilman uimapukua kameran ohi. Vilkuteltiin kuin missikisoissa konsanaan, niin että meillä oli vaan se laudeliina kilkkien edessä. Loppuun otettiin oikein ryhmäposeeraus ja vilkutettiin molemmilla käsillä…ja hypättii uima-altaaseen. Vartin päästä soi puhelin saunalla. Respasta soittivat ja kertoivat, että tuomaristo on kokoontunut ja tulee kohta valitsemaan voittajan. No niinhän siinä kävi että Kulju sen skaban voitti, koska se veti käteen kotiin päin ennen tuomariston eteen menemistä. Sai palkinnoksi pikkupullon shampanjaa ja hienon ”Mr Scan dick 2005” -nauhan. Alkoholilla oli osuutta asiaan.

Kommentoi