Kokkola, Seurahuone

12.2.2005, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Markku DeFrost: Ylivieskasta mentiin siis Kokkolaan mutta ennen lähtöä pysähdyttiin krapulasetille Ylivieskan viralliseen rasvalaan. Miulla iski ihan hirveä pirtelön jano (Aki peesasi) ja tilattiin isoimmat mahdolliset mansikkapirtelöt. No se homo siinä tiskillä antoikin suklaapirtelöt ja saatiin uudet kohta tilalle. Koska periaatteisiimme kuuluu, että mitään ei jätetä, niin Akin kanssa joimme noin litran pirtelöä mieheen. Ei siis ole ihme että minä ja Aki olemme bändin läski ja semi-läski. Automatka Kokkolaan meni krapulaisen leppoisasti, taidettiin katsoa laatuelokuva Ace Ventura 2. Saavuttuamme Kokkolan Seurahuoneelle, kaikki häipyivät omiin huoneisiinsa nukkumaan tai onanoimaan ja minulle tuli olo, että jos vaikka kotia pääsis. Päiväunien jälkeen päätös kotiinlähtemisestä oli kypsynyt niin, että päätin lähteä käymään Valtion Rautatielaitoksen konttorin palveluneuvojan juttusilla kysymässä minkälaisia logistisia palveluita heillä on tarjota Kokkola-Helsinki välille tulevaksi yöksi. Neuvottelujen tulos oli kannaltani positiivinen. Ostin junalipun klo 2.30 lähtevään junaan.

Illalla käytiin syömässä Seurahuoneen paarissa ja olipas ihan mainittavan hyvää ruokaa. Mie söin possunfilettä valkosipuliperunoilla ja sinihomejuustokastikkeella. Ja niin tais syödä muutkin. (Paitsi mie kun mie en syö pilaantunutta juustoa vaikka tappaisitte! -Aki) Maitoa juotiin tietysti. Ruoan jälkeen taidettiin mennä taas örvöttämään huoneisiimme. Keikkaa aloiteltiin joskus 01:n maissa yöllä. Ensimmäisen kerran noin 170:n keikan aikana kävi niin, että meinattiin joutua keskeyttämään keikka teknisten ongelmien takia. Jatkettiin suu irveessä, vaikka meidän MD oli poissa pelistä ja kuuntelu yhtä helvettiä moisesta johtuen. Väkeä oli paikalla itseasiassa ihan hyvin ja meininkikin kohdallaan mutta paska maku oli suussa, koska mikään ei lavalla toiminut. Biisijärjestys oli myös todella erikoinen, koska jouduimme soveltamaan settiämme lennosta. Taidettiin vaihtaa aloitusbiisi alkunauhan aikana ja soittaa setin ainoa cover-biisi jo kolmantena. Todella häröä, joka ei toivottavasti kuitenkaan välittynyt yleisöön. Loppujen lopuksi taidettiin soittaa paria biisiä vaille täys setti.

Keikan jälkeen mie menin hippa-livohkaa juna-asemalle ja lähdin Helsinkiin. Olin varannut oikein makuupaikan (ja sain ikioman hytin), että saapi nukkua. No eikös perkele viereisessä hytissä ollut joku Tuonelan Sammakko, joka huusi (ei siis mitään ölissyt vaan huusi suoraa huutoa) unissaan. Ja koska VR:n makuuvaunujen hyttien väliseinät on tehty ”sound expander” –levyistä, meikäisen hytissä raikui huuto myös. Pari tuntia sitä kuuntelin ja vihdoin klo 05 menin ärtyilemään junan kondomille, että uusi hytti on saatava. No sain uuden hytin samantien ja ihmettelin, että miksi en pyytänyt aiemmin. Kahden tunnin yöunen jälkeen saavuin Helsinkiin pirteänä kuin TYKSin päivystävä lääkäri.

Tarina Kokkolasta kertoo, että AH ja Jami meni nukkumaan pilkun jälkeen ja Aki jatkoi siitä vielä kotvasen. Muutoin siis aika rauhallinen ilta.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

03.10. HELSINKI | Tallink Victoria
30.10. KAJAANI | Kajaani Fest Lammen Loiskeet
30.10. JOENSUU | Las Palmas
28.11. RANTASALMI | Spa Resort Järvisydän
04.12. LAHTI | Möysän Musaklubi
05.12. MIKKELI | Wilhelm Public House
18.12. TURKU | Apollo Live Club
19.12. JYVÄSKYLÄ | Lutakko

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!