Hitaasti-single kaupoissa ja X-tour alkaa

16.2.2005, 0:00  |  Uutiset

PK-elämien nelossinkku Hitaasti löytyy tänään levykaupoista kautta maan. Sinkulta löytyy nimibiisin lisäksi samaisen kappaleen mainetta niittänyt Jäähdyttelyversio, sekä kyseenalaista huomiota saanut Linnusta sammakoksi -musiikkivideo. Käy siis ihmeessä ostamassa omasi.

Happoradio aloittaa huomenna Suomen hiihtokeskuksia koluavan X-Tourin, jonka keikkapäivät näet Keikat-osiostamme. Kiertueen ensimmäinen pätkä kestää kolme viikkoa, jonka jälkeen vedämme vajaan kaksi viikkoa henkeä, ja jatkamme taas. Kiertueen aikana vieraskirjaviesteihin vastataan aina kun se on mahdollista, kuten tähänkin asti. Toivotaan että Lappiin on jo saatu vedettyä nettiyhteydet. Hehheh.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

03.10. HELSINKI | Tallink Victoria
30.10. KAJAANI | Kajaani Fest Lammen Loiskeet
30.10. JOENSUU | Las Palmas
28.11. RANTASALMI | Spa Resort Järvisydän
04.12. LAHTI | Möysän Musaklubi
05.12. MIKKELI | Wilhelm Public House
18.12. TURKU | Apollo Live Club
19.12. JYVÄSKYLÄ | Lutakko

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!