Pori, Kino

17.2.2005, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Markku DeFrost: Tästä se lähtee! Laskettiin, että TJ on 21 (armeijan käyneet tietää) ja kaikilla oli odottava mieli, miten puimurikuskit urakasta selviää. (Alkamassa oli siis näiden parin klubikeikan jälkeen tuo paljon pelätty X-Tour, jonka ensimmäinen yhtäjaksoinen pätkä kesti sen kolme viikkoa. -Toim. huom.) Porissa oli siis penkkaribileet ja mie, Aki & Jami mentiin ekaks Loimaalle Akin rouskulla (joka jäi Aarnion poikien hoteisiin. Terveisiä sinne vaan. Pankaa se rotjake saatana nyt kuntoon. Pakoputki roikkuu ja ovet ei aukee. Mie suosittelin Teitä Akille, se ei enää ikinä usko minnuu, jos se auto on ihan romuna teidän ”korjauksen” jäljiltä. Kyllä pittää olla 300 euron autossakin takuu. Mie vielä erikseen sanoin, että siinä on Aarnion takuu, joka on väkevämpi kuin mersun elinikäinen puhkiruostumattomuustakuu.) ja jatketiin siitä sitten AH:n kyydillä Poriin. Moninaiset ovat yhtyeemme logistiset ratkaisut. Majoituimme Porin Sokos Hotel Vaakunaan ja miulla paukkui taas Finnairin pisteet. Tiesittekö, että plussa -pisteillä ei saa mitään kivaa, mutta ilmaiset lentomailit tekee höpöä?

Itse keikkapaikka oli meille tuttu. Pidimme siellä PA–treenit ennen kiertueen alkua, vaikka emme olleet paikassa varsinaisesti keikalla olleetkaan. PA–treeneissä kasataan koko keikkakattaus valoja ja lavaa myöten. Siis periaatteessa ihan normaali keikka mutta ei lainkaan yleisöä. Sekin on meille niin kovin tuttua.

Bäkkäri oli mun kylppärin kokoinen ja siellä ennen keikan alkua tupakkia poltellessa saatiin aikaiseksi todella miehekäs savuverho. Alkunauhan soidessa Suomen juntein juntti Jute51 Musikka käveli bäkkärille. Perskeles, meni pasmat housuun koko bändiltä! Jee, Jute! Keikalla opettelin käyttämään uutta MD:tä, jonka Kulju oli ostanut männäviikolla Sothebyn huutokaupasta Guatemalan Prinssiltä. Siksi se veloittaa siitä ”helvetisti + alv”. Keikka meni rutiinilla ja porukkaakin oli paikalla oikein kivasti. Mie vetäisin pikakännit ennen keikkaa ja lähdin Haamun kyydissä hotellille, josta hän jatkoi vielä kotiinsa Loimaalle yöksi. Aki ja Jami joivat pilkun pois Juten kanssa ja taisivat jatkaa vielä hotellin käytävässä parin oluen verran. Huoneeseen eivät uskaltaneet, kun mulla oli vielä sillon pe aamuna menoa ja tiesivät että olisin kovin pahoillani jatkoista meidän hotellihuoneessa.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

03.10. HELSINKI | Tallink Victoria
30.10. KAJAANI | Kajaani Fest Lammen Loiskeet
30.10. JOENSUU | Las Palmas
28.11. RANTASALMI | Spa Resort Järvisydän
04.12. LAHTI | Möysän Musaklubi
05.12. MIKKELI | Wilhelm Public House
18.12. TURKU | Apollo Live Club
19.12. JYVÄSKYLÄ | Lutakko

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!