Happoradio.net uudistui

24.4.2006, 0:00  |  Uutiset

Vihdoin ja viimein Happoradio.net on saanut uuden ulkoasun. Tervetuloa! Sivuilta löydät paljon uutta ja vielä enemmän vanhaa, ja sisältöä lisätään lähiaikoina toivon mukaan runsain mitoin. Julkaisuhetkeen mennessä emme vieläkään ole onnistuneet muuttamaan musiikkivideoitamme nettiystävälliseen muotoon, ja Happoshopin tarjonta on tällä hetkellä pyöreä nolla, ellei linkkejä musakauppoihin lasketa. Ja puuttuu sieltä vielä AH:n jäsenesittelykin. Nämä vajavaisuudet pyritään korjaamaan mahdollisimman pian, kannattaa seurailla päivityksiä. Teemme parhaamme, ihan oikeesti.

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

05.08. SAVONLINNA, Panimoravintola Huvila
08.08. SEINÄJOKI, Vauhtiajot
21.08. HAMINA, Työskin Liveterassi
27.08. HELSINKI, Allas Sea Pool
28.08. TAMPERE, Satamaravintola Kaisla [Liput!]
09.09. ESPOO, Sellosali [Laulun takaa –klubi: Aki Tykki] [Trio-keikka] [Liput!]

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!