Seinäjoki, Karma

12.5.2006, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: No johan oli erikoinen baari. Orkesterille ei ollu minkäänlaista takahuonetta, vaan bäkkärin virkaa hoitivat hotellihuoneet, jotka siis sijaitsivat naapurirakennuksessa. Kyllä minusta pitäs joku keittiön nurkka järjestää, mihin pääsis keikan jälkeen minuutiks hengähtämään. Vaan ei. Jotenkin kiusallista kun lavalta tullessa pitää mennä siihen vaan yleisön keskeen irrottamaan vyötä että saa korvamonitorisysteemit pois. No mutta eipä myö tästä masennuttu! Hirmu hyvä keikka oli tämäkin ainakin yleisön puolelta. Porukkaa oli paljon ja hyvin olivat juonessa mukana. Pohjanmaa ei pettänyt taaskaan.

Varo miestä jätettiin vieläkin hautumaan kun ei oikein ollut virtaa tehä pitkää soundcheckiä. Soitantamme ei tainnut ihan parastamme olla, mulla oli ääni jotenkin väsähtänyt ja meinas nuo vaikeemmat jutut mennä ajoittain vähän metsään. Sen verta vaikeempia on nämä uudet biisit laulaa (ja soittaakin) että alkaa tulla ongelmia kun on useampi keikka putkeen. Vaan eiköhän ne siitä taas suttaannu kun niitä on aikamme rällyytetty. Jostain syystä erityisesti Suru on -kappaleen kertosäe on tuntunut vaikealta laulaa. Vaikkei sen pitäs ees olla. Minkähän rimakauhun oon sitäkin kohtaa kehittäny?

Hyvin sujunutta keikkapäivää juhlistettiin sitten aika tavalla. Markku tilasi oikein jonkun viinipullonkin pöytään. Joku paikallinen seppä tosin huito sen vahingossa nurin jossain vaiheessa, mutta ei siitä tainnut paljoa mennä hukkaan. Ei se pahhuuttaan, se vaan viuhto koko ajan selittäessään siinä määrin että juomia kaatuili kerran viidessä minuutissa. Rokrok. Jatkoiltiinkin hotellissa illan päätteeksi muttei sielläkään muistaakseni mitään ihmeellisyyksiä tapahtunut.

Kuvia tältä keikalta

Biisilista:

01. Palaset
02. Linnusta sammakoksi
03. HC-sää
04. Suru on
05. Tavikset
06. Pahoille teille
07. Sinä
08. Kaksi tarinaa
09. Älä huuda
10. Hitaasti
11. Tanssi
12. Kaupunki täynnä ihmisiä

13. Pois Kalliosta
14. Meidän vene

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!