Tampere, Särkänniemi (NRJ In The Park)

12.5.2006, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Vuorossa viiden biisin setti Särkänniemessä. Luvassa läjäpäin meitä nuorempia ihmisiä ja paljon julkkiksia joka puolella. Jännitti tämä konsertti vähän etukäteen kun ei oo tullu noita suoria radiovetoja vielä liikoja vedeltyä. Tampereelle saavuttiin Kuopiosta hyvissä ajoin joskus iltapäivällä, ja ehdittiin tehdä oikein soundcheckikin. Harvinaista herkkua tämmösissä bänditapahtumissa. Säätilan epävakaisuus muuttui sateeksi justiinsa kun pääsimme sitä äänenpainetta tarkistelemaan. Meillä on paha karma. (Onneksi sää selkeni keikkaan mennessä, tais ihan peräti aurinkokin vähän paistella kun ränkytettiin.) Ja se oli jotenkin kiusallista kun siinä oli kuitenkin jo sitä porukkaa vaikka kuinka paljon meidän checkiämme tarkkailemassa. Se on jotenkin semmonen homma mikä tehtäs mieluummin ihan omal porukal vaan. No mutta joo.

Ennen keikkaa käytiin vielä tekemässä pikainen telkkarihaastattelu Näsinneulassa Haapasalon kanssa, ja ehdittiinpä siinä vissiin yhdet siideritkin naukkailla. Soitimme oman settimme ensimmäiseksi ja hyvinhän nuo biisit tuntuivat immeisiin uppoavan. Oli itseasiassa oikein mukavaa. Erityisesti (tietysti) Tavikset toimi maeniosti. Keikan jälkeen oli vielä jotain haastattelun pätkiä, muttei mitään mainittavaa. Harmitti ihan pirusti kun piti lähteä Seinäjoelle siitä melkein samantien kaahaamaan että ehditään illan toiselle keikalle. Vaikutti siltä että hyvät kinkerit ois saatu Tampereella pystyyn. NRJ:n Tenkanen yritti ehotella että kaahattas Seinäjoen keikan jälkeen vielä takaisin jatkobileisiin, mutta 184 kilometrin matka olis ollu liian pitkä. Ehkäpä sitten ensi kerralla. Parit pizzaslicet ja yhet oluet sentään kerettiin bäkkäriltä mukaamme pölliä. Surullista.

Tältä keikalta opittua:

– jos kyseessä on festivaalityyppinen veto, älä sovi illaksi muita keikkoja muihin kaupunkeihin
– vaadi päästä paikalle, kun taltioitua konserttia miksataan televisiota varten
– Marie Serneholt on niin laiha että se on jo pelottavaa

Tällä keikalla soitettua:

01. Linnusta sammakoksi
02. Kaupunki täynnä ihmisiä
03. Sinä
04. Tavikset
05. Pois Kalliosta

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!