Ylivieska, Musta Leski

13.5.2006, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Ohjelmatoimistomme Popgeen toinen kotipaikka on Ylivieska, joten puljun keikkamyyjä ja toimitusjohtajan velipoika Timo Kaunisvesi kutsui meidät omakotitaloonsa grillaamaan ja saunomaan. Seinäjoelta Ylivieskaan on matkaa vain 200 km, joten aikaa moiseen luksukseen oli. Kivvaa oli tuommonen relaksaatio kun oltiin jo aika monta päivää oltu tien päällä ja keikkojakin soitettu jo neljä. Makkaraa grillailtiin ja Koodien levyä kuunneltiin ja taidettiin siinä jo muutamia kaljojakin aukoa.

Keikka oli oikein hyvä ja yleisö kovin innokasta. Joku jopa niin innokas että räpläs minun kitaraa kesken keikan. Sitä en paljoa arvostanut. Elkää silleen, menee kuitenkin vaan epävireeseen tai jotakin ja kukas siitä sitten hyötyy? Keikan jälkeen nautittiin kiukulla takahuoneen antimia ja pyörittiin kuolevaisten puolella, kovasti halusivat valokuvia räpsiä. Mikäpäs siinä. Kyllä meidän hikisiä ja turvonneita naamoja saa kuvata jos siitä joku jotain iloa saa. Sunnuntain paluumatka ahisti kaikkia eikä mitään kunnon bileitä enää saatu aikaiseksi. Mie Vetkun kanssa sentään vähän yritin mutta rupatteluksi se meni, ei Vetkukaan isommin zegoillu tällä kertaa. Samoilla silmillä hypättiin bussin kyytiin kun lähettiin jotenkin tosi aikasin ajelemaan kohti Helsinkiä. Mitä ylivieskalaisille on tapahtunut sitten viime kerran? Viimeks oli varmaan parhaat jatkot ever kun Ylivieskassa oltiin! On niillä jotkut bakkanaalit ollu jossain taas muttei meitä näemmä paikalle haluttu. Ylläri.

Tavikset toimi täälläkin jo todella hyvin. Sitä pitää varmaan kohtapuoliin hilata setissä vähän myöhemmäksi. Ja Varo miestä vedettiin nyt sitten kuitenkin eikä se nyt ihan älyttömän hyvältä kuulostanut vieläkään ainakaan meidän kuuntelussamme. Pakko ottaa kitara siihen minullekin varmaan jos se vähän sitä kertsiä nostas.

Biisilista:

01. Palaset
02. Linnusta sammakoksi
03. HC-sää
04. Suru on
05. Tavikset
06. Pahoille teille
07. Sinä
08. Kaksi tarinaa
09. Varo miestä
10. Hitaasti
11. Tanssi
12. Kaupunki täynnä ihmisiä

13. Pois Kalliosta
14. Meidän vene

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!