Helsinki, Kauppatori (Lordi-juhlat)

26.5.2006, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Menestyksekkään Euroviisu-illan jälkeisenä sunnuntaina puhelimeni ilmoitti että ”Halmkrona soittaa”. Krapulaisen kuuloinen rokkitähti/tuotantopäällikkö soitteli Ateenasta että tuutteko ens perjantaina soittamaan Lordin bileisiin Kauppatorille ja mitäs minä siihen muuta kuin että ihan varmasti tullaan.

Ja niin se koitti perjantaipäivä ja alko liikkua huhuja, että paikalle odotellaan noin 10000000000000 ihmistä. Jeppistä jee. Hieman omaa tunnelmaa latisti se, että saataisiin riekkua vain yhden biisin ajan, ja se että TV2:sta tulisi meidän keikkamme aikana Puskuri-niminen ohjelma. Onneksi se tuli digikanavalta suorana ja uusintana seuraavana päivänä vielä TV2:stakin. Sillä mie sitä hätäilin kun ei mulla mitään tikipoksia oo ja pitihän se tuommonen historiallinen tapahtuma saada itellekin nauhalle!

Kauppatorillahan oli sitten kuulemamme mukaan ollu semmoset 80-90 tuhatta ihmistä, tietolähteestä riippuen. Ei siis mittään järkeä siinä ihmismäärässä. Tuli pariin otteeseen mietittyä sinä iltana, että se oli varmaankin aikalailla ainutlaatuinen kokemus noin niin kuin elämänkin mittakaavassa. Ja olihan se kyllä aika hienoa. Tavikset siinä näyteltiin menemään ja minua jännitti koko biisin ajan lähinnä se, saanko minä kitarani hajotettua lavaan niin kuin tarkoitus oli. Ja sainhan mie sitten kun olin saanu selkeät ohjeet miten päin se lavaan pitää paiskata. Ai niin ja kiitos kitarasta, Jute. Ei ollu häävi, pakko oli hajottaa.

Oman keikan jälkeen kateltiin PMMP:n ja Egotripin vedot siitä lavan reunalta, ja kuunneltiin Lordin keikka bäkkäriltä. Siellä tosin paukahteli koko ajan niin paljon ettei se oikein nautinnollista ollut. Plus että hiton kylmä alko olla. Kauppatorilta käveltiin sitten Kallioon ja käytiin Juttiksessa yksillä adrenaliinintasoittajilla.

Kuvia tältä keikalta

Kommentoi

Tulevat keikat

2019

16.11. KOTKA, Leikari
23.11. HELSINKI, The Circus
29.11. JOENSUU, Joensuu Areena
30.11. RANTASALMI, Järvisydän

05.12. KIRKKONUMMI, LähiTapiola Sport Center
06.12. TAHKOVUORI, Piazza
07.12. M/S VIKING GRACE (Tku)
14.12. HELSINKI, Casino Helsinki

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!