Eura, Osmantupa [K-18]

8.7.2006, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Euran Os(a)mantupaan lähettiin vähän sekavissa tunnelmissa, eikä tällä kertaa alkoholin takia. Edellisen kerran käytiin ko. pubissa marraskuussa 2004 ja sillon siellä oli jotenkin poikkeuksellisen hyvä meininki. (Kuten keikkapäiväkirjasta voipi silmällä lukea.) Vaan vähän tätä keikkaa ennen alettiin kuulla kentältä kummia Euran Osmantuvasta. Että bändiä kohdellaan kuulemma kuin paskaa ja tämän seurauksena moni iso bändi oli perunut keikkansa. Myö ei tästä säikähetty vaan mentiin urheesti, tuli mitä tuli.

Ja niinhän siinä kävi, että mitään valittamisen aihetta ei löytynyt. Majoituksena toimiva 3h+k+s -kämppä siinä baarin takana oli siisti ja jääkaappi oli täys kaljaa ja siideriä heti kun paikalle päästiin. Ja Osmantuvan henkilökunta kanto meille selkä vääränä pizzaa ja kovasti olivat ystävällisiä ja kyselivät että miltä maistuu. Olivat kuulemma vasta alottaneet pizzamyynnin siitä baaristaan ja siksi kaipasivat palautetta. Ja sehän oli oikein hyvää. Inasen olisivat voineet olla vähemmän rasvasia, mutta toisaalta rasva on parasta huumetta heti suolan jälkeen!

Muutamia juomia siinä naukkailtiin ja katottiin keikkaa odotellessamma Saksa-Portugali -jalkapallomatsia. Ja minnuu keljutti kun Portugali hävisi. Toisaalta tekivät oman maalin, joten ehkä lopputulos oli oikeus ja kohtuus.

Keikka aloteltiin joskus yöllä ja se meni kai ihan hyvin. Ihan niin helmi-olo ei tästä vedosta jäänyt kuin edellisestä Euran keikasta, mutta ei nyt mikään huono fiilis kuitenkaan. Vähän oli (ainakin miulla) semmosta ylimäärästä epävarmuutta jostain syystä ilmassa. Mie mm. sähläsin sen Encore-kappaleen tekstin siinä määrin pahasti, että sen toinen säkeistö jäi laulamatta kokonaan. Harmitti. Vaan naurulla siitä selvittiin, onneksi yleisö oli ymmärtäväistä (ja/tai humalassa). Tää oli kuitenkin vissiin vasta toinen kerta kun sitä edes yritettiin livenä soittaa, joskus vaan käy näin. Vedon jälkeen jaettiin muutamia nimmareita ja lähettiin ajelemaan Helsinkiin yöksi, kun ei se ole kummoinen matka. Tekniikan miehet jäivät kaatamaan Euran yötä.

Ai niin ja tällä keikalla valomiehenämme toimi Häiriö Piirinen, joka toi Euraan vihdoin upouudet ja upeat Happoradio-paidatkin näytille. Siitä heti vietiin parhaat pakasta ja puettiin päälle. Hienoja ovat, osta sieki omas kohta!

Soitettu setti:

01. Älä Huuda
02. Pumppu
03. Tanssi
04. Suru on
05. Hc-sää
06. Pahoille teille
07. Sinä
08. Kaksi tarinaa
09. Encore
10. Linnusta sammakoksi
11. Hitaasti
12. Tavikset
13. Kaupunki täynnä ihmisiä
14. Pois Kalliosta

15. Mulla menee hyvin

Kommentoi