Savonlinna, The Rocks Bar & Club [K-18]

13.7.2006, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Markku DeFrost: Akin kanssa lähdettiin hirveässä kapulassa ajamaan iltapäivällä kohti kaunista Savonlinnaa. Muut oli menny jo aiemmin päivällä bussilla. Mutta myö oltiinkin riekuttu koko yö, niin että oli vähintäänkin kohtuus tulla myöhemmin perässä. Matka meni vaihtelevasti jaffaa juoden. Mikkelin kohdalla saimme kuulla, että majoituksemme ei olekaan Savonlinnassa vaan jossain Kerimäen urheilukentän välinevarastossa. Ei siinä midis. Hetkessä sumeat aivomme laativat vaihtoehtoisen suunnitelman majoittumisesta Joensuussa porukoiden luona. Sehän on (melkein) matkan varrella Ouluun…

Lähempänä Kerimäkeä iski krapulanälkä ja arvuuttelimme, että löytyykö sieltä jotain kepappisettiä. No tietenkin sieltä löytyi. Ei Suomessa taida enää olla niin pientä pitäjää josta ei saisi edullista aksenttipitsaa. Kun kerta Loimaaltakin saa. Ruokailun jälkeen painuimme majoitukseen ja ehdin sopivasti saunomaan AH:n ja Vetkun kanssa.

Keikkapaikalle saavuimme vain hetkeä ennen esiintymistä, toki ehdimme yhdet lonkerot ottaa baarin terassilla. (Mie join tietysti limpparia, koska päätettiin lähteä sinne Joensuuhun yöksi). Bäkkärinä toimi bussimme, joka oli pysäköity kätevästi kulman taakse. Normiteippaukset, pelkotilat, ylimääräiset häröilyt ja ei kun lavalle. Ei ollu häävisti porukkaa Savonlinnan yössä torstai-iltana, baari oli jotakuinkin puolillaan. Muutama tosifani oli paikalle kuitenkin eksynyt ja he saivat puolitäyden baarin paikoitellen ihan hyvään vireeseen. Jopa niin, että Pois Kalliosta biisin aikana osa yleisöstä tanssi pöydillä. Ja osa pöydistä oli tyhjiä. Ristiriitainen fiilis jäi keikasta siis. Kiitos ja kumarrus baarille järjestelyistä, ne oli hoidettu oikein mainiosti. Käsittääkseni kyseessä on aika uusi baari, joten toivotankin onnea valitsemallaan tiellä.

Keikan jälkeen minä ja Aki lähdettiin paahtamaan Joensuuhun. Yksi kotiyö kesken rundin tekee hyvää. Mie vein Akin äippänsä luokse ja jatkoin Liperiin meidän porukoitten mökille, jossa yöpala odotti kutsuvasti mökin terassilla kuvun alla. Karjalanpiirakoita ja maitoa. Uni tuli silmään noin klo 05.00.

Kommentoi