Oulu, Rotuaari Piknik [K-18]

14.7.2006, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Markku DeFrost: Heräsin mökin pihassa olevasta teltasta joskus ennen puolta päivää ja isäni tervehti minua sanoen ”näytät aika pahalta”. Huomenta vaan. Hain Akin Noljakasta ja lähdimme autollani kohti Oulua. Perillä olimme joskus neljän tietämissä ja kuittasimme huoneet Arina-hotellista Rotuaarin vierestä. Loppuosa seurueestamme tuli samoihin aikoihin bussilla perille ja tekniikka lähti rakentamaan kattaustamme festivaalialueelle. Meidän keikan oli määrä alkaa klo 19.30 ja siinä seitsemän aikaan kun hipsin bäkkärille, huomasin että festivaalialue ammotti tyhjyyttään, vaikka ovet oli aukaistu jo klo 18. (Oli muuten hyvällä tavalla erikoinen juontaja tällä festivaalilla. Sen ”tuolta löytyvät vessat” –spiikki kesti ainakin 10 minuuttia, jona aikana se kertoi mm. lapsuuden kesistään Toivakkalassa ja mummonsa kaihileikkauksen epäonnistumisesta. Toki vessojenkin paikka yleisölle samalla selvisi, että sikäli ammattitaitoinen kaveri.)

Kaksi paniikkiolutta juotuani ja alkunauhan jo soidessa huokaisin helpotuksesta ja kiittelin mielessäni oululaisten täsmällisyyttä; ihmiset saapuivat lavan eteen vasta juuri ennen keikkaa. Keikka sujui nousujohteisesti, yleisöä virtasi lavan eteen koko ajan lisää ja loppupäähän säästetyt hittibiisit tuntuivat tehoavan. 14 biisiä taisimme soittaa ja lopetimme aika tarkalleen klo 20.30. Noin 45 minuuttia myöhemmin minä, Jatu ja Aki lähdimme kohti Joensuuta koska Ilosaarirock odotti. Haapasalo jäi tekniikan kanssa tuhoamaan loput bäkkärijuomat ja jälestäpäin kuulin, että hyvin olivat siinä onnistuneet. Tai siltä ainakin Haapasalo näytti lauantaina. Me muut olimme perillä Joensuussa klo 02 yöllä ja hajosimme kukin omille teillemme.

Kuvia tältä keikalta osa 1
Kuvia tältä keikalta osa 2

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!