Hämeenlinna, HAMKO:n Alkupamaus (Ravintola Sirkus) [K-18]

19.9.2006, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki Tykki: Hämeenlinnan Sirkuksessa oli odotettavissa ison kaliiberin opiskelijabileet, eli kerrankin oltiin jo etukäteen vähän toiveikkaita porukan määrää ajatellen. Paikalle mentiin jo melko hyvissä ajoin että saatiin tehdä pitkästä aikaa soundcheck. Senkin takia se tuntu tarpeelliselta, että Jami ei työkiireensä takia tälle (eikä seuraavalle) keikalle päässyt, ja häntä oli tuuraamassa muinaiselta Kiss FM -keikaltakin tuttu Anssi A.

Äänenpaineen tarkistus meni niin kuin pitikin ja häippästiin läheiseen ravitsemusliikkeeseen syömään. Ja olipahan hyvät ruoat siellä, mie söin jonkun pippuripihvisetin (22€)! Juhlaa päästä välillä syömään talon puolesta tuommosiin paikkoihin mihin ei omalla rahalla ikinä raaskis mennä. (Vaikka joskus kyllä pitäiskin panostaa kaveriporukalla tuommoseen syömiseen noin niin kuin illanviettotapana! Silleensä kuin ”siellä Euroopassa” tekevät monesti. Ei vaan tuu juuri koskaan käytyä hienommin syömässä ja iltaa istumassa kun se on mukamas niin kallista. Siinä ei kyllä sitten paljoa rahoja lasketa kun painellaan taksilla vaihdellen kaupungin yökerhoja jurripäissään, niin että tekosyy on tuo kalleus!)

Ai niin Kulju oli saanu bussimme Perse-expressin korjaamolta samana aamuna lopultakin! Ja ylläri ylläri: se hajos välillä Lahti-Hämeenlinna uudestaan. (Lahdesta olivat siis käyneet meidän uuden upean valosetin.) Että voinyssaatana! Ei ollu Kulju kovin hyväntuulinen tapaus tänään, emmekä häntä siitä moittineet. Kallista on tuo audioalan yrittäminen. :-/

Ruoan jälkeen käytiin hotellissa siistiytymässä ja takas Sirkukseen siirryttiin joskus yhentoista jälkeen. Mentiin mukamas hyvissä ajoin että ehittäs näkemään Kardian keikkaa, vaan paskanmarjat – hyö olivat justiinsa settinsä lopettaneet kun baariin saavuttiin. No ehkäpä ensi kerralla sitten. Oma settimme nykäistiin käyntiin ehkä puoli yhden maissa yöllä ja eipä ollut yleisön meiningissä valittamista! Oli älyttömän nautittava keikka, etenkin kun alla oli kaks semmosta vähän hiljasempaa vetoa (Viiala & Kauhajoki). Väkeä Sirkuksessa oli vissiin vajaata 1000 ja nyrkit heiluivat ilmassa positiivisuutta julistaen. Juhlaa!

Keikan jälkeen Haapasalo ja Markku ajelivat koteihinsa Helsinkiin, muut jäätiin Hämeenlinnaan. Baarin puolellakin vähän käytiin vaan ei siellä ihmeitä tapahtunut enää sillon kun myö sinne uskaltauduttiin. Hotellihuoneessa vähän vielä Anssin ja Vetkun kanssa juotiin vielä jaloviinaa ennen nukkumaanmenoa. Ihan vaan sen verran että sai krapulan aikaiseksi. Järkihommia! Unille kuitenkin ennen kuutta reilusti.

Soitetut kappaleet aakkosjärjestyksessä (koska soittojärjestystä emme muista):

encore
hc-sää
hitaasti
kaupunki täynnä ihmisiä
linnusta sammakoksi
mulla menee hyvin
pahoille teille
pois kalliosta
sinä
suru on
tanssi
tavikset
varo miestä
älä huuda

Kommentoi