Lohja, Nightlife

4.10.2008, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

Aki: Mie pääsin Ähtärin reissulta kotiin joskus varmaan klo 19:n aikoihin. Jäi lähes nukkumatta edellinen yö, joten uskaltauduin tirsanottoon. Sovittu oli että nähdään Liberte:ssä (tuossa pitää olla joku ´ tai ` -merkki jossain) klo 22:30. Siellä oli siis Jatu ja Haapasalo viettämässä kinkereitä. Miulla oli ysiltä kello soimassa ja heräsinkin silloin kuin puhelin vaati. Löin ”snooze”-namiskaa ja heräsin taas klo 21:06. Löin ”snooze”-namiskaa ja heräsin klo 21:12. Sama toistui pari kertaa ja heräsin klo 22:05. Eli ihan reilusti hyvissä ajoin! Hilpasin Liberté:n (oisko esmes tuossa tuo ´ ?) eteen niin kuin sovittu oli ja siellähän oli urpot lähtövalmiudessa. Bonus-urpoina mainittakoon Olli-Matti, joka oli jo lähtiessä sen verran sihneessä että yritti vapaaehtosesti mennä takakonttiin kun tuli jotain tilanpuute-tilanteita. No ei tarvinnu sentäs mennä lopulta.

Lohjalla oli jotenkin hostile-meininki kun sinne päästiin, mutta yritettiin olla siitä välittämättä ja paineltiin bäkkärille. O-M opasti heti kun oltiin sisälle päästy, hyö (Koodit) kun olivat just äskettäin samassa kapakassa keikalla käyneet. Mie marssin urheesti perässä ja jotenkin siinä tuli vaivautunu olo kun O-M avasi naisten vessan oven ja pyrki sisälle. ”Väärä vessa” sanoivat ovella kohdatut naispuoliset ihmiset ja teki mieli vastata että ”miten niin?” mutta hillitsin.

Keikka alotettiin kaiketi aika liki klo 01:00 niin kuin sovittu oli ja täytyy kyllä sanoa että meininki oli kerrassaan mainio ja väkeäkin oli vaikka kuinka. Kokonaisen tunnin jaksovat ihmiset meijän taiteilua kuunnella. Oikein liikuttuu tuommosesta!

Soitto oli taas ”ihan sinne päin” niin kuin miksaaja Kulju sanoi, mutta mie oon kyllä sitä mieltä että yleistunnelma ja meininki on hiton paljon tärkeempää kuin muut asiat. Ni!

Keikan jälkeen käyttäydyttiin takahuoneessa rok-tyyliin ja lähettiin lopulta Ollin (ei O-M vaan toinen Olli joka on kuskannu meijän orkesteria niin paljon että olemme jo velkaa jotain!) kyydissä Kirkolle. Mie ja Haapasalo päädyttiin Kallioon Tohkasen luo jatkoille ja siellä meni hommat lähinnä analysoinniksi. Ai niin paitsi että pelattiin myö jotain sairasta peliä, kertoisin mielelläni sen nimen mutta kun ei oo hajuakaan. Epukalla oli T sen kirpparilta ostanu.

Pitkä aika on menny siitä ku tämmösen päiväkirjan kirjotin, sen kunniaksi biisilistakin näkyviin:

Nämät yritimme:

01 uhrille
02 olette kauniita
03 hirsipuu
04 itä-suomessa tuulee
05 monta miestä
06 hc-sää
07 puhu äänellä jonka kuulen
08 sinä
09 che guevara
10 kaupunki täynnä ihmisiä
11 tavikset
12 pois kalliosta

13 linnusta sammakoksi
14 unelmia ja toimistohommia

Kommentoi

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!