Saariselkä, Holiday Club Saariselkä

18.3.2009, 0:00  |  Keikkapäiväkirja

18.3. klo 15:15
Ylläs – Saariselkä

Aki: Kello 12 starttasi konserttimatka-ajoneuvomme ravintola Taigan edestä ja suunnaksi otettiin Saariselkä. Nyt jäljellä vielä noin 50 kilometriä. Pysähdyttiin kahville ja porokebabille Sodankylässä jollekin huoltoasemalle ja kuinkas ollakaan, samaiselle asemalle pysähtyi myös ruotsalaistähti Pandora miehistöineen. Kävi ilmi että Saariselälle ovat hekin menossa konsertoimaan. Maailma on pieni.

Väsyttää kaatamalla kun en saanut viime yönä hyvästä yrityksestä huolimatta unta ennen aamuseitsemää. Äänekkäitä ovat nämä meijän sepät, jotka oven takana olutta joivat ja musiikkia kuuntelivat. Katselin siinä yön mittaan neljä jaksoa 24:ää ja kuuntelin levyllisen Johnny Cashia, menihän se niinkin. No mutta, onneksi tässä on tuntikaupalla vapaa-aikaa Saariselällä ennen musisointia eli ehdimme levätä hienosti.

Kaunista on täällä Lapissa! Jotenkin omituista kun ajoittain on pitkät pätkät tasaista kuin Pohjanmaalla ja sitten yhtäkkiä taivaanrannassa näkyy joku tunturirykelmä. Ja jotenkin sykähdyttävän näköisiä ovat nuo vapaat vedet jotka halkovat ajoittain lumista maisemaa. Varmaan sen verran virtaa etteivät pääse jäätymään. Tulee semmonen olo että tekis mieli mennä siihen soutelemaan ja kuvata siitä musiikkivideo! Eiku hetkinen, HIM teki semmosen jo. No ei sitten.

18.3. klo 20:04
Saariselkä

Aki: Saavuttiin tänne Suomen pohjoisnurkkaan joskus neljän hujakoilla ja mie ja Jatu paineltiin siitä suoraan päiväunille. Kolmisen tuntia nukuin. Juutalainen, Haapasalo ja Maarten lähtivät suoraa päätä kylpylän puolelle lillumaan krapulaansa pois, heitä en ole sen koommin nähnyt. Ihmetyttää muuten miks rundilla on aina liskojen yö (säpsähtelyä, sekavia unia, kylmää hikoilua) meneillään vaikkei ole edes ryypännyt?! Voiko liskojen yö siis tulla pelkästään epäsäännöllisestä nukkumisrytmistä, epäterveellisestä ruoasta jne? No pelkotilat tuosta onneks puuttuu, se on erona aitoon liskojen yöhön.

Eilisellä Ylläksen keikalla oli kuulemma myyty sentäs 180 lippua mikä on noin 18 kertaa odottamamme määrä! Jos tämäniltaiset odotuksemme kahdeksantoistakertaistuvat, Saariselän baarissa on 36 ihmistä. Väkimääräodotukset siis eivät ole kauhean korkealla tänäänkään. Saariselkä on aika hiljainen hiihtokeskus. Suurin osa tämänkin kylpylähotellin asukkaista on vähän vanhempaa väkeä, jotka eivät välttämättä ”nuoriso-orkesterin” konserttiin keskellä viikkoa (ja yötä) lähde rekkulehtamaan. No mutta kassellaan.

Telkkarista (MTV3) tulee kohta jotain ohjelmaa nettipokerista. Taidanpa kostoksi pelata vähän heti! Huoneista löytyy jälleen ilmainen laajakaista. Jupii!

PS. ”Pohjoisnurkka” on helkkarin huonosti sanottu. No mutta julmetun pohjosessa tämä kuitenkin on. Kattokaa vaikka kartasta!

Kommentoi

Tulevat keikat

2019

 

27.09. PORI, Kulttuuritehdas Kehräämö
28.09. VAASA, WsArena

03.10. M/S SILJA EUROPA, Suomipop–risteily
05.10. OULU, Hevimesta
11.10. FORSSA, Status
25.10. LAHTI, Möysän Musaklubi
26.10. M/S VIKING GRACE (Tku)

01.11. KOUVOLA, House of Rock
02.11. M/S SILJA EUROPA (Hki)
07.11. HELSINKI, Tavastia (Eläköön Suomirock -gaala)
08.11. M/S VIKING GABRIELLA (Hki)
16.11. KOTKA, Leikari
23.11. HELSINKI, The Circus
29.11. JOENSUU, Joensuu Areena
30.11. RANTASALMI, Järvisydän

05.12. KIRKKONUMMI, LähiTapiola Sport Center
06.12. TAHKOVUORI, Piazza
07.12. M/S VIKING GRACE (Tku)
14.12. HELSINKI, Casino Helsinki

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!