Keskustelualue auki

19.10.2010, 1:59  |  Uutiset

Yleisön kehotuksesta Happoradio.netin yhteyteen on viimein avattu keskustelualue, eli ns. virallinen foorumi. Linkki jaarituksen ytimeen löytyy tuosta ylärivistä jo nyt, eli käypäs kirjautumassa ja ala avautua!

Olkaa ystävällisiä ja pitäkää foorumi riittävän asiallisena, etteivät urheat moderaattorinne Seittimestari, Keijo, Liukuri ja Suti työllisty liikaa!

Yst. terv.

Seittimestari (=AT)

Kommentoi

  1. Heta

    Kiitos ihanasta Tampereen keikasta 7.7 😊 En ole ikinä ollut innokas keikkakävijä, vaan ennemminkin kuunnellut musiikkia itsekseni. Se on ollut ujolle ja varautuneelle nuorelle se luontevin tapa nauttia musiikista. Nyt kuitenkin kävi niin, että keikkanne jälkeen aloin heti kuumeisesti etsiä seuraavaa tilaisuutta teitä taas nähdä. Lieneeköhän kyse kolmenkympin kriisistä, mahdollisesti, mutta samapa tuo! Ilta oli täydellinen piristys lapsiperhearkeen ja musiikkinne uskomattoman voimaannuttavaa – KIITOS ❤️ Tulkaa pian takas Tampereen suunnalle!

    • Happoradio

      Aki | Kiitos ja hyvä kun uskaltauduit mukaan. :) Kyllä siellä kulmilla pyöritään alvariinsa!

Tulevat keikat

2020

05.08. SAVONLINNA, Panimoravintola Huvila
08.08. SEINÄJOKI, Vauhtiajot
21.08. HAMINA, Työskin Liveterassi
27.08. HELSINKI, Allas Sea Pool
28.08. TAMPERE, Satamaravintola Kaisla [Liput!]
09.09. ESPOO, Sellosali [Laulun takaa –klubi: Aki Tykki] [Trio-keikka] [Liput!]

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!